Η Σοφία Βεργκάρα μιλάει για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε : “χώρισα μετά από 7 χρόνια γάμου , έκανα απεργία-κέρδισε όμως 10 εκ δολλάρια …… το 2023

Χωρισμός για τη Σοφία Βεργκάρα μετά από 7 χρόνια γάμου.

Για τη χρονιά που πέρασε αλλά κι αυτή που έρχεται μίλησε η Σοφία Βεργκάρα (Sofía Vergara) στο αμερικανικό περιοδικό People.

«Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά», είπε η Βεργκάρα. «Δεν θέλω να πω "κακή" ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη».

Σύμφωνα με το amna.gr, «Φέτος χώρισα, συμμετείχα στην απεργία του SAG που κράτησε τόσο καιρό. Έχω δει φίλους μου να αγωνίζονται -- κάποιοι έπρεπε να σταματήσουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τους ή είχαν προβλήματα με τα στεγαστικά δάνειά τους, οπότε ήταν μια περίεργη, παράξενη χρονιά» πρόσθεσε.

Η Σοφία Βεργκάρα είναι μία από τις πιο από ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης αφού μόνο πέρυσι κέρδισε 10 εκατομμύρια $ μέσα σε μία χρονιά . Η star του Modern Family έχει αποκτήσει τεράστια περιουσία αλλά φαίνεται πως δεν έχει βρει ακόμα τον άντρα της ζωής της μετά από δύο διαζύγια.

Το πρώτο που της χάρισε τον μονάκριβο γιο της Μανόλο και το δεύτερο τώρα με τον κούκλο Joe Manganiello υςτερα απο 7 χρόνια μεγάλου έρωτα . 

Εσείς πόσα χρόνια πιστεύετε ότι κρατάει ένας μεγάλος έρωτας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ