Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινή κάθειρξης 5 ετών στον παρουσιαστή - Ένοχος για κακούργημα

Ένοχος ο παρουσιαστής.

Ποινή κάθειρξης πέντε ετών επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κακούργημα.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης, αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η έφεση του εισαγγελέα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Όμως, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειται για "πάθος", προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ