Ο Μπραντ Πιτ απαντάει στην ανάρτηση του γιου του, Μάντοξ: Τον είχε αποκαλέσει απαίσιο & ποταπό - "Είναι καταθλιπτικό αυτό ..."

Παλαιότερη δημοσίευση στα social media

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες μία παλαιότερη δημοσίευση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας του ενός από τα παιδιά του Μπράντ Πιτ.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Παξ τρία χρόνια πριν είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media την ημέρα της γιορτής του πατέρα μιλώντας με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Μπραντ Πιτ απαντάει

Πηγές από το περιβάλλον του Πιτ υποστήριξαν ότι ο 59χρονος σχολίασε ότι είναι «καταθλιπτικό να βλέπει αυτό να τραβάει σε μάκρος».

Ενας συνεργάτης του δήλωσε στη Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους "κακός άνθρωπος", ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια». Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Πιτ "σέβεται πολύ κάθε ένα από τα παιδιά του και λέει ότι λέει πολλά" το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Παξ από ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ το 2007.


instagram @eveningmaid


instagram @eveningmaid

Διαβάστε ακόμη: ΑντζελίναΤζολί εκ βαθέων για διαζύγιο με Πιτ: "Ακόμα χρειαζόμαστε κι άλλες ψυχοθεραπείες και εγώ και τα παιδιά μου"

Ο Πιτ τον υιοθέτησε επίσημα τον επόμενο χρόνο.

Όταν ο Πιτ και η Τζολί χώρισαν το 2016, μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους σε μια ιδιωτική τελετή στη Γαλλία, τα παιδιά έμειναν με τη μητέρα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ