Απίστευτο: Έκλεψαν τις μπάλες από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κλαυθμώνος - Ακόμα 25 δέντρα «έμειναν» χωρίς στολίδια, τι λέει ο αντιδήμαρχος (βίντεο)

Παίρνουν μπάλες και στολίδια μέχρι εκεί που φτάνουν. Λείπουν από κάτω και έως περίπου τα 2 μέτρα.

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κλαυθμώνος, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρυσαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρισκόταν στην πλατεία, να είναι «γυμνό» από τη μέση και κάτω.

Οπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, τα στολίδια από το δένδρο λείπουν από το ύψος των 2 μέτρων και κάτω, καθώς μέχρι εκεί φαίνεται ότι έφταναν, οι «ελαφροχέρηδες». Σε 25 χριστουγεννιάτικα δένδρα στην Αθήνα, έχουν κλέψει τις μπάλες, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ενώ κλέβουν και λαμπάκια, όπως και φυτά.

Στο άκουσμα της είδησης οι παρουσιαστές ξέσπασαν σε γέλια μέχρι δακρύων, σχολιάζοντας πως το «δένδρο είναι σαν να έχει κάνει κούρεμα καπελάκι», ενώ αναρωτήθηκαν μήπως οι μπάλες που έχουν στο στούντιο είναι από το δένδρο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Κάθε χρόνο αντιμετωπίζαμε αυτά τα φαινόμενα»

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Σάκης Κολλάτος, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, «κάθε χρόνο αντιμετωπίζαμε αυτά τα φαινόμενα».

Κατά τον ίδιο «όπου υπάρχουν πλατείες που είναι γειτονιά η εικόνα είνα πιο καλή. Η Κλαυθμώνος είναι ένα παράδειγμα, που όταν πέφτει το βράδυ βγαίνει βόλτα διάφοροι».

Όπως είπε τα προβλήματα στο σύνολο των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο κέντρο της Αθήνας περιορίζονται «σε 5-6 σημεία, στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο, σε συγκεκριμένα σημεία».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ