Η Τζέιν Φόντα έχει αδυναμία στους 20χρονους - "Στα 85 μου εάν είχα εραστή θα είχε αυτήν την ηλικία" - Πως το εξηγεί

Γούστα είναι αυτά!

Η Τζέιν Φόντα μίλησε στο Podcast «Absolytely Not» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι εάν έβγαινε με κάποιον στα 85 της, η ηλικία που θα είχε θα ήταν γύρω στα 20 ...

«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά αν ήθελα να έχω εραστή τώρα, θα έπρεπε να είναι 20 ετών», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε τους λόγους πίσω από την «προτίμησή» της, η ίδια εξήγησε πως «δεν της αρέσει το γερασμένο δέρμα».

Διαβάστε ακόμη: Τζέιν Φόντα & Ευα Λανγκόρια μαζί! Η 85χρονη αειθαλής mega star αγκαλιάζει τρυφερά τη μελαχρινή καλλονή (φωτό)

«Σε αυτό είμαι μαζί σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω το δικό μου φρέσκο», της απάντησε τότε, ο παρουσιαστής.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο Move Studio της H&M Williamsburg στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός σημείωσε πως «ευχαριστεί κάθε βράδυ τον Θεό» που συνέχισε να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς παρά τα 85 της χρόνια, παραμένει σε φόρμα και μπορεί να... κάνει έρωτα με ευκολία.

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Τζέιν Φόντα 85 ετών συνάντησε στις Κάννες τον Roger Corman, 97 & τον βρήκε γοητευτικό - Το φλερτ ποτέ δεν πεθαίνει (φωτό)

«Ξέρεις, πρέπει να μπορείς να κάνεις έρωτα. Η γυμναστική βοηθάει. Μπορεί να μη θυμάμαι πολλά για το σεξ, αλλά θυμάμαι πως σίγουρα χρειάζεσαι ευελιξία», είπε χιουμοριστικά η σταρ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ