Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Φωτό και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού - Το δαντελένιο νυφικό, ποιοι έδωσαν το παρόν

Εφτά χρόνια γνωρίζεται το ζευγάρι, γιατί αποφάσισε τώρα να περάσει την πόρτα της εκκλησίας

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη έρχονται από τους καλεσμένους, τους λίγους - περίπου 60 - που βρέθηκαν στην εκκλησία, αλλά και το τραπέζι

Η νύφη με ένα δαντελένιο νυφικό, στενό επάνω, αλλά ανοιχτό προς τα κάτω, εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στη Βυζαντινή εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα.

παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης, η αδελφή της νύφης, Μαρία Ματσούκα, ο αδελφός του γαμπρού Ντίνος Κόκκαλης, καθώς και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο, με τη Σοφία Σκούρα.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο εφοπλιστής Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης κ.ά.

Δίπλα της σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της ήταν και οι συνεργάτες της από τη θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας». Στη φωτογραφία, που ανήρτησε η Κάλη Μαυρογέννη, ποζάρουν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ηλίας Βαλάσης, ο Δημήτρης Σαμόλης και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι στον Διόνυσο, με θέα την Ακρόπολη. Στο τραπέζι, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ήταν η οικογένεια και στενοί φίλοι, ωστόσο δεν παραβρέθηκε ο πατέρας του γαμπρού, Σωκράτης Κόκκαλης.

 

 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Το Μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην υπερβαίνουν τους 60.

Η νύφη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, φορώντας ένα σικάτο νυφικό σε ίσια γραμμή, με κεντητό μπούστο και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Αμέσως μετά την άφιξή της στην εκκλησία, αφού αγκάλιασε και φίλησε τον γαμπρό, έσπευσε στους καλεσμένους τους, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Χρήστο Χωμενίδη, αλλά και τον πεθερό της, Σωκράτη Κόκκαλη.

Δείτε την άφιξη της νύφης

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού, που μετρά επτά χρόνια κοινής πορείας, έγινε γνωστή προ ολίγων ημερών, μέσω της εκπομπής «Happy Day».

 

Από την πλευρά της, η ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό» για τον γάμο της, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους», ενώ για τον μέλλοντα σύζυγό της είχε πει: «Τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον».

Η νύφη πήγε... θέατρο

Μετά τον γάμο η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί «Μαθήματα Κωμωδίας», όπου κι αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στο κοινό.

​​​​​​​«Η νύφη ρίχνει ανθοδέσμη στην παράσταση», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ