Συγκινεί ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Γι’ αυτό δεν έκανα παιδί, δεν ήθελα να βıώσω τον πόνο που βiωσαν οι γονεiς μου»

Δείτε τη συνέντευξη του γνωστού δημοσιογράφου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη για την εκπομπή “I Love Σου Κου” με μίλησε με τον Αλέξανδρο Ρούτα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος σχολίασε γιατί αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική του ζωή με το κοινό, επίσης αναφέρθηκε σε διάφορες τηλεοπτικές κόντρες και εντάσεις και αναφέρθηκε επίσης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Επιπλέον, ανφέρθηκε με συγκίνηση για τον θάνατο του αδερφού του.

Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου»

«Η τηλεόραση ξεκίνησε για μένα ως παιχνίδι. Ευγνωμονώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που με έβγαλε μπροστά από τις κάμερες. Η Κατερίνα Καινούργιου με έχει στηρίξει και της το χρωστάω. Έχει κόστος να μιλάς ανοικτά στην τηλεόραση για την προσωπική σου ζωή. Δεν θέλω τελειώνοντας την τηλεοπτική μου καριέρα να μου έμενε το στίγμα της Eurovision. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στις ομοφοβικές φωνές», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ενώ για την απώλεια του αδερφού του είπε συγκινημένος: «Η απώλεια του αδελφού μου είναι μια πληγή που δεν κλείνει. Ασφαλώς και μου λείπει και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ερχόταν να δει τι έχω καταφέρει. Η απώλειά του με επηρέασε στο να μην κάνω ένα παιδί. Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου».

Και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν ήταν χειρότερες οι τηλεοπτικές κόντρες. Παλιά στο Star με έβριζαν, αλλά μετά μου έκαναν πρόταση να φύγω από το Mega με τα διπλάσια λεφτά. Κι εγώ δεν περνούσα καλά στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», δεν έφταιγε η Κωνσταντίνα, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένα κλίμα ψευτιάς. Το γεγονός ότι έχω μια επιχείρηση στη Μύκονο, το οφείλω στην Κωνσταντίνα».

Για να κλείσει λέγοντας: «Υπάρχουν κλίκες στην τηλεόραση, υπάρχει και μπούλινγκ. Έχω ακούσει στο ακουστικό ότι η φωνή μου είναι πολύ λεπτή και πρέπει να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας».

Δείτε επίσης:Ιωάννα Μαλέσκου: Τα Χριστούγεννα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν άλλο νόημα - o θρησκευτικός γάμος δεν είναι στις επιλογές του συντρόφου μου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ