Η Σίσσυ Χρηστίδου on camera: "Να πως αδυνάτισα - Έχασα 40 κιλά από την πρώτη εγκυμοσύνη & 30 από την δεύτερη (βίντεο)

Σε ανάρτηση στο instagram 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σίσσυ Χρηστίδου απαντάει σε ερωτήσεις που τις έχουν κάνει οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρεται στο "ταξίδι" της απώλειας βάρους και τους τρόπους με τους οποίους έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα.

"Ήρθε η στιγμή του Q & A που σας υποσχέθηκα!?
Ας μιλήσουμε για διατροφή, ευεξία & wellbeing…
Απαντώ στις ερωτήσεις σας & μοιράζομαι μαζί σας όσα με βοηθούν! Μιλάμε για την μέθοδο που ακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την εξέλιξη της, την νέα μέθοδο @eviviosmed , τη γυμναστική, τη ψυχική μας υγεία αλλά και τα «κόλπα» μας! (Για ενημέρωση ή πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο Evivios, μπορείτε να καλέσετε στο 2109373020 ή στα social της @eviviosmed)

Αυτό που θέλω να κρατήσετε είναι δύο πράγματα.

1. Οτι πάνω απ όλα πρέπει να είστε υγιείς σε όλη αυτή την διαδρομή και να απευθυνθείτε σε ανθρώπους που ξέρουν καλά πως να σας βοηθήσουν.

2. Να σας αγαπάτε και να σας συγχωρείτε♥️", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Διαβάστε ακόμη: Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο κούκλα & αδυνατισμένη από ποτέ - Γιόρτασε στο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου (φωτό - βίντεο)

Αναλυτικά τι είπε

 «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου».

«Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά ακολούθησα αυτή τη μέθοδο της Evivios. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε».

«Αυτό που ανακάλυψα ότι με βοηθάει πολύ είναι ότι αποφάσισα ότι θα βλέπω μία σειρά μόνο όταν ανεβαίνω στον διάδρομο. Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω διάδρομο μόνο και μόνο για να δω το επεισόδιο γιατί είχα κάνει αυτή τη δέσμευση στον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Έβαλα πάρα πολύ νερό στη διατροφή μου. Όταν ξεκινάς να πίνεις νερό, μετά το ζητάει ο οργανισμός σου πιο πολύ. Και ο ύπνος. Δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ βοηθάει στην απώλεια βάρους» συμπλήρωσε.

Τέλος δήλωσε πως την βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία σημειώνοντας: «Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ