Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τρίγωνο του Ερμή με τον Δία - Τυχερή μέρα στις επικοινωνίες & τις μετακινήσεις μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η κυρίαρχη όψη της Πέμπτης είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά είναι πολύ δυνατή μέσα στην ημέρα καθώς προσεγγίζει την ακρίβεια της. Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Συνήθως νιώθουμε αισιόδοξοι ή μπορεί να τύχουμε θετικών ειδήσεων ή εξελίξεων. Εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε θέματα σπουδών ή δουλειάς, ή να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι ή κάποιες αγορές. Διαπραγματεύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να πάνε εξαιρετικά, καθώς είναι ιδιαίτερα βοηθητική και η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού. Φανταστική όψη για παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, εξετάσεις, εμπορικές δοσοληψίες. Κανονίστε τα σημαντικά από το μεσημέρι κι έπειτα μέχρι και αύριο. Η όψη Ερμή-Δία θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Δία, στις 18/12 και στις 19/01/24. Όμως βοηθητικές θα είναι μόνο η πρώτη και η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο πλανήτες σε αρμονική όψη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνει την Πέμπτη αρκετά απαιτητική για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Ειδικά οι πρωινές ώρες θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να μη συντονίζεστε εύκολα με τους άλλους, να αντιμετωπίζετε προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή. Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με φαντασία και επινοητικότητα. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων όμως και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών. Βλέπετε τα ξημερώματα της Παρασκευής σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στον τομέα των οικονομικών που επηρεάζει από σήμερα. Ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση ή να βρείτε κάποια δουλειά που πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων σας να σας προσφέρει κι ένα καλύτερο οικονομικό πλαίσιο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ευνοήστε περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα, την πνευματική εργασία, τις σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες, αλλά και τα ταξίδια. Σήμερα άλλωστε επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στο ζώδιο σας. Η όψη θα είναι ακριβείας τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά η επιρροή εκτείνεται και στις δυο μέρες. Σήμερα μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους για να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για την άλλη εβδομάδα. Σήμερα κι αύριο θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ ή να ρομαντζάρετε με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής αλλά επηρεάζει από σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ειδικά από το απόγευμα και έπειτα, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον φιλικό σας Ζυγό, αλλά οι πρωινές ώρες μπορεί να είναι κάπως πιο δύσβατες καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Αξιοποιήστε το υπόλοιπο της μέρας που είναι πιο θετικό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ