Μιμή Ντενίση: Ο Αντώνης Τρίτσης πέθανε μία εβδομάδα πριν το γάμο μας - Τι λέει η Μαριτίνα για την απουσία μπαμπά (βίντεο)

Για τη μητρότητα την απουσία πατέρα από τη ζωή της κόρης της, Μαριτίνας, μίλησε η Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση, μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπάδες», αλλά απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, ρωτήθηκε αν της αρέσει το γεγονός ότι έχει αναλάβει τόσο τον ρόλο της μητέρας, όσο και αυτόν του πατέρα, απέναντι στη Μαριτίνα.

«Όχι, δεν μου αρέσει, αλλά αφού δεν έχουμε μπαμπά, τι να κάνουμε; Θυμάμαι όταν η Μαριτίνα ήταν 4 ή 5, της είχα πει "άκου να δεις, εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε, αν δεν βρούμε κάποιον πολύ καλό". Εγώ έναν εδώ χάλια, ίσα ίσα για να έχεις μπαμπά, δεν θα έχω. Και μου είπε "μαμά, δεν το έχω ανάγκη, έχω εσένα". Οπότε, το λύσαμε από πολύ μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση, αποκάλυψε: «Με τον Τρίτση ετοιμαζόμασταν για γάμο. Πέθανε μια εβδομάδα πριν. Για αυτό είχα και το νυφικό και τις άδειες και όλα».

Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση: Οι αποκαλυπτικές επιστολές του λόρδου Έλγιν που θα δούμε στο ντοκιμαντέρ της για τα γλυπτά του Παρθενώνα - Ποια είναι η Kari...something

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ