Έσπασε όλα τα... κοντέρ το mAigov: 20.000 ερωτήσεις τις πρώτες ώρες λειτουργίας - O νέος ψηφιακός βοηθός, εσείς ρωτάτε, αυτός απαντά (βίντεο)

Οι πολίτες από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της νέας εφαρμογής mAigov, υπέβαλαν... βροχή ερωτήσεων

Δεν πρόλαβε να βγει στον αέρα ο ψηφιακός βοηθός του gov.gr και ήδη οι πολίτες έσπευσαν να του υποβάλλουν ερωτήσεις, να δοκιμάσουν την νέα εφαρμογή που τους καθοδηγεί βήμα βήμα ως προς το τι πρέπει να κάνουν για την υπηρεσία που ψάχνουν. 

Σε διάστημα των 2,5 ωρών που «ανέβηκε» το mAigov δέχντηκε περίπου 4000 ερωτήσεις, ενώ οι ερωτήσεις το πρωί είχαν ξεπράσει τις 20.000,

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ψηφιακός βοηθός θα αναζητά όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και θα καθοδηγεί τον πολίτη, δίνοντας συνδυαστικές απαντήσεις σε απλά, αλλά και πιο σύνθετα ερωτήματα.

Με την είσοδο της ΑΙ στο gov.gr ο πολίτης ή η επιχείρηση δεν θα χρειάζεται να ψάχνει τις υπηρεσίες του gov και τις διαδικασίες του «Μίτος». Θα αρκεί μια γραπτή ερώτηση -ακόμα και μια εκφώνηση.

Δείτε την παρουσίαση του mAigov, από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα: Και το όνομα αυτού «mAIgov»: Ο νέος ψηφιακός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης στο gov.gr: Θα μας λέει τι πρέπει να κάνουμε, ποια στοιχεία δεν θα δέχεται (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ