Bella Thorne: Ο αρραβωνιαστικός της πήγε με 5(!) δαχτυλίδια για να της κάνει πρόταση γάμου - Ο διάλογος ενός πολύ ερωτευμένου ζευγαριού (φωτό & βίντεο)

Αγόραζε δακτυλίδια μέχρι να δει πιο της... άρεσε!

Η Bella Thorne αποκάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της Mark Emms αγόρασε πέντε διαφορετικά δαχτυλίδια αρραβώνων μέχρι να βρει το «σωστό».

Η ηθοποιός, η οποία αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο, είπε ότι ο μελλοντικός σύζυγός της «έβλεπε το πρόσωπό της» κάθε φορά που έκανε πρόταση για να δει αν το δακτυλίδι που πρόσφερε ήταν το… σωστό.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, παραδέχτηκε ότι «δεν είδε τίποτα κακό» ούτε στο πρώτο δαχτυλίδι, αλλά ο επιχειρηματίας επέμενε να βρει το τέλειο στυλ.

Μιλώντας στο «The Messenger», η σταρ του Blended είπε: «Μου πήρε ένα δαχτυλίδι που ήταν τόσο όμορφο, δεν είδα τίποτα που να ήταν λάθος. Όμως στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα τέσσερα. Αυτό είναι το πέμπτο μου».

"Τι λες, το δαχτυλίδι είναι όμορφο! Μην είσαι ανόητος."

«Είδε το πρόσωπό μου όταν που έδειξε το πρώτο, και μου είπε: «Ναι, πάμε να σου φέρουμε ένα διαφορετικό δαχτυλίδι». Του είπα "Τι, γιατί;" και απάντησε: «Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό».

Είπα, "Τι λες, το δαχτυλίδι είναι όμορφο! Μην είσαι ανόητος." Λέει, "Όχι, σε ξέρω, είδα το πρόσωπό σου, και κάτι δεν πήγαινε καλά σε αυτό. Πάμε λοιπόν να πάρουμε άλλο." Και μετά πήγε και πήρε κυριολεκτικά άλλα τέσσερα δαχτυλίδια, και ήταν τόσο γελοίο ».

 

 

Η πρώην σταρ της Disney είπε ότι «φορούσε κάθε δαχτυλίδι για περίπου δύο εβδομάδες για να το δοκιμάσει», καθώς ο Mark «ήθελε να είναι τέλειο» και πρόσθεσε: «Ήταν σαν έλεγε, "θέλω να είναι τέλειο. Άρα πρέπει να είναι κάτι που να ξέρεις  ότι είσαι απολύτως εσύ".

Η ηθοποιός του Midnight Sun τελικά έμεινε με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι αρραβώνων 10 και πλέον καρατίων.

Η Bella συνέχισε συζητώντας το όραμά της για τον «παραμυθένιο» γάμο του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο, από όπου κατάγεται ο Mark, και αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να περιτριγυρίζεται από «τεράστια δέντρα και πολλά φώτα που αναβοσβήνουν».

 

 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο, ένα χρόνο μετά τη συνάντησή τους στην παραλία της Ίμπιζα στο πάρτι γενεθλίων της Cara Delevigne.

H Bella μοιράστηκε μια σειρά από αξιολάτρευτα στιγμιότυπα και κλιπ στις ιστορίες της στο Instagram τον περασμένο μήνα καθώς το ζευγάρι γιόρταζε την επέτειο ενός έτους από τη γνωριμία τους.

Η σταρ των American Horror Stories Bella και ο αρραβωνιαστικός της πόζαραν μαζί σε μια γλυκιά φωτογραφία ανακοινώνοντας τα νέα στα social media.

 

 

Η ηθοποιός φρόντισε να συμπεριλάβει σε περίοπτη θέση στη φωτογραφία το δαχτυλίδι με διαμάντια 10 και πλέον καρατιών.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά καθώς ανέτειλε ο ήλιος», είπε η Bella στο Vogue Weddings.

Η σταρ του Divinity είπε στο δημοσίευμα ότι θα ήθελε να κάνει τον γάμο σε ένα εξοχικό αρχοντικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία γάμου.

«Κάθε νύφη δεν χρειάζεται ένα φόρεμα», είπε υπονοώντας πολλές αλλαγές γκαρνταρόμπας, «αλλά τέσσερα!»

 

 

Προηγουμένως η Bella είχε αρραβωνιαστεί τον πρώην φίλο και frontman του B3N, Benjamin Mascolo το 2021, αλλά αποχώρησε από τη σχέση τους τον Ιούνιο του 2022.

 

 

Είχε μια σειρά από υψηλού προφίλ σχέσεις, όπως με τους Charlie Puth, Mod Sun, Scott Disick, Tyler Posey και Greg Sulkin.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ