Βίντεο σοκ! Ο 16χρονος επιτέθηκε & βίασε την καθηγήτρια του μέσα στη σχολική αίθουσα - 40 χρόνια φυλακή η ποινή

Ανατριχιαστικό

Σοκ προκαλεί ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έναν 16χρονο μαθητή να περιπλανιέται στους χώρους ενός σχολείου του Λας Βέγκας, προτού επιτεθεί άγρια ​και βιάσει την δασκάλα του μέσα τάξη της.

Το ανατριχιαστικό κλιπ, που έδωσε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο KLAS-TV, δείχνει τον Jonathan Martinez Garcia να περπατάει στο Γυμνάσιο του Ελντοράντο και να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα μίας τάξης. Ο 17χρονος βρίσκεται στην φυλακή όπου εκτίει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 16 ετών, αφού κρίθηκε ένοχος για αποτρόπαια επίθεση στην πρώην δασκάλα του, Sade, τον Απρίλιο του 2022. Θα μπορούσε να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα για έως και 40 χρόνια.

Το βίντεο δείχνει την δασκάλα του να κοιτάει έξω από την τάξη, όταν ο Martinez Garcia απομακρύνθηκε. Τότε ο μαθητής άλλαξε κατεύθυνση και προχώρησε και πάλι προς την τάξη.

«Μετανιώνω για αυτό που έκανα», είπε ο Martinez στο δικαστήριο τον Ιούνιο. «Επίσης μετανιώνω για πράγματα που έπρεπε να κάνω, αλλά δεν έκανα». Ο δικηγόρος του Martinez υποστήριξε ότι ένα φάρμακο για το άσθμα που έπαιρνε ο έφηβος προκάλεσε σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης και αυταπάτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ