Σάλος ξέσπασε με τη νέα Μις Γαλλία: Δίχασε το a la garçon κούρεμα της πανέμορφης Eve Gilles (φωτό - βίντεο)

"Είναι απλά γελοίο"

Διχασμό έχει προκαλέσει το αγορέ κούρεμα της νικήτριας των καλλιστείων στη Γαλλία.

Η 20χρονη Eve Gilles στέφθηκε Μις Γαλλία 2024.

«Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όμορφες Μις με μακριά μαλλιά, αλλά εγώ επέλεξα μια ανδρόγυνη εμφάνιση με κοντά μαλλιά», δήλωσε η νικήτρια των καλλιστείων. Εξήρε επίσης τη νίκη της ως νίκη για τη «διαφορετικότητα» και πρόσθεσε: «Κανείς δεν πρέπει να υπαγορεύει ποια είσαι», προσθέτοντας πως κάθε «γυναίκα είναι διαφορετική, είμαστε όλες μοναδικές».

Να σημειωθεί πως η νικήτρια των καλλιστείων επιλέγεται κατά το ήμισυ από την ψηφοφορία του κοινού και κατά το ήμισυ από την κριτική επιτροπή.

Ενώ η Gilles ήρθε τρίτη στην ψηφοφορία του κοινού, η κριτική επιτροπή την ανέβασε στην πρώτη θέση. Και έτσι έγινε η πρώτη νικήτρια στην 103χρονη ιστορία των καλλιστείων που δεν έχει μακριά μαλλιά, προς μεγάλη απογοήτευση ορισμένων τηλεθεατών.

«Η Μις Γαλλία δεν είναι πλέον ένας διαγωνισμός ομορφιάς, αλλά ένας διαγωνισμός αφύπνισης που βασίζεται στη συμμετοχικότητα», έγραψε ένας χρήστης στο X, πρώην Twitter. Και δεν ήταν ο μόνος, με κάποιον άλλον να κατηγορεί τη Gilles πως «ενσταλάζει αξίες αφύπνισης στην κοινωνία». Ένας άλλος έγραψε ότι «δεν μοιάζει καθόλου με Μις Γαλλία» και πως «δεν μας ενδιαφέρει το κούρεμά της, αλλά το ανδρόγυνο σώμα της θέλει να χρησιμεύσει ως αφύπνιση».

Ωστόσο, υπήρχαν κι εκείνοι που δεν ενοχλήθηκαν καθόλου από το διαφορετικό αυτό hairstyle.


instagram @evegillesoff


instagram @evegillesoff

«Ίσως η νέα Μις Γαλλία να μην είναι πανέμορφη στα μάτια σας, αλλά το να βλέπει κανείς κάποιου είδους αφύπνιση επειδή έχει κοντά μαλλιά… είναι απλά γελοίο», έγραψε ένας θαυμαστής.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Eve Gilles είναι η νέα Μις Γαλλία 2024, οι κακόβουλες και άχρηστες κριτικές σας δεν θα το αλλάξουν αυτό, είναι πανέμορφη». Ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Η Eve Gilles δεν είναι καν τρανς, ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι τρανς, αλλά τα μισά από τα σχόλια γι’ αυτήν είναι τρανσφοβικά επειδή έχει κοντά μαλλιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ