H Madonna σοκάρει: "Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου & ξύπνησα στη ΜΕΘ... Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες"

Απευθύνθηκε στο κοινό

Σοκάρει η Βασίλισσα της ποπ σε πρόσφατη δήλωση της.

Η Madonna πραγματοποιούσε την περιοδεία της «Celebration» στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου, όταν μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια της υγείας της τον Ιούνιο, κατά την οποία εισήχθη στην εντατική, αφού υπέστη πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια. 

Διαβάστε ακόμη: Κατά μάνα, κατά κύρη! Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon συναγωνίζεται τη μαμά σε σέξυ look (φωτό - βίντεο)

Μιλώντας στο κοινό, η 65χρονη απηύθυνε προσωπικό χαιρετισμό στη φίλη της Shavawn, λέγοντας: «Υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι εδώ απόψε, που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν- λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ... Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Σε ευχαριστώ Shavawn». 

Διαβάστε ακόμη: Josh Popper: Ο παλαιστής - νέος εραστής της Madonna για το 2023 - 29 ετών! (φωτό - βίντεο)

«Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει: «Σφίξε το χέρι μου». Και πρόσθεσε: «Όταν συνήλθα, για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου - παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να βάλω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ