Αντίο στον Βασίλη Καρρά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη & το Νίκο Χαρδαλιά ως τον Φοίβο, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Μάρκο Σεφερλή

Συγκλονισμένη η Ελλάδα από τον θάνατο του μεγάλου, του σπουδαίου Βασίλη Καρρά

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

«Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός και συνεχίζει:

«Αλλά με τις νότες του και την απλότητά του να μείνει στη μνήμη μας βαθιά. Βαθιά όσο ήταν και η φωνή του. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους αμέτρητους φίλους του».

Συλλυπητήρια από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Με αναρτησή του ο υπουργός Εργασίας αναφέρεται στον θάνατο του Βασίλη Καρρά:

"Ειλικρινή Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ήταν ένας καταπληκτικός τραγουδιστής αλλά ένας υπέροχος φίλος και άνθρωπος. Καλό ταξίδι Βασίλη μας"

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά και έγραψε: "Απλός, Λαϊκός, Μοναδικός. Καλό Ταξίδι Βασίλη…"

Με μία φωτογραφία του Βασίλη Καρά να δείχνει... ψηλά αποχαιρετά τον μεγάλο τραγουδιστή, ο νέος πριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς

 

 

Με στίχους από το τραγούδι "Όταν τα χρόνια σου περάσουν" αποχαιρετά ο Στέλιος Πέτσας τον Βασίλη Καρρά με ανάρτησή του:

«…Κι άμα θα δεις ότι σου λείπω,
βάλ’ το πορτρέτο μου στον τοίχο,
μην κλαις για μένα, μην κλαις για μένα…».
R.I.P. Βασίλης Καρράς

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης για τον Βασίλη Καρρά

Φοίβος, ο... πιτσιρίκος

"Για ‘μένα θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου ! Ο πιτσιρίκος σου…" Με αυτές τις λέξει κείνει την ανάρτησή του ο Φοίβος, στον δικό του αχαιρετισμό στον Βασίλη Καρρά

Η ανάρτηση του Φοίβου

Παρότι που μια τόσο λαμπερή μέρα, για ‘μένα την σκίασε ένα τόσο βαρύ και δυσάρεστο γεγονός, είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα θεωρούσε πως ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του. Ο Βασίλης θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Μία μοναδικά ισοπεδωτική φωνή, ένας πραγματικός άντρας με όλες τις έννοιες της λέξης, ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν τον «άλλαξε» ποτέ η επιτυχία και η δόξα. Τραγούδησε τον πόνο, την αγάπη, τη χαρά, τη μαγκιά, το όνειρο, παρηγόρησε, διασκέδασε, ενδυνάμωσε, βοήθησε κι ενέπνευσε αμέτρητους ανθρώπους...! Βασίλη μου, εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά για ‘μένα θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου ! Ο πιτσιρίκος σου…

Γιώργος Λιάγκας

Με 5 λέξεις λέει "αντίο" στον Βασίλη Καρρά, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής κατάφερε τόσο σύντομα να πει τόσα πολλά για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού.

Δείτε τι έγραψε:

"Σπουδαίος. Ειλικρινής, αυθεντικός, ευαίσθητος, άρχοντας… Καλο ταξίδι Βασιλη… R.I.P"

 

 

Διαβάστε ακόμα: Πως αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά, Άννα Βίσση & Δέσποινα Βανδή: «Θα είσαι για Πάντα» - «Γενναιόδωρος, αληθινός, σπάνιας κοπής άνθρωπος»

Συγκινημένος και ο Μάρκος Σεφερλής. Ο κωμικός ηθοποιός αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον Βασίλη Καρρά. 

Γράφει: «Πού πας;» Καλό ταξίδι σπουδαίε άνθρωπε και καλλιτέχνη!

 

 

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα αύριο στη Θεσσαλονίκη - Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η τελευταία του κατοικία (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ