Όλγα Κεφαλογιάννη σε γιορτινή εμφάνιση με τις αγαπημένες της αδελφές: Ασημί φούστα & στράπλες μαύρο top για την Υπουργό Τουρισμού

Πανέμορφες και οι τρεις αδερφές μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο 

Μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία ανέβασε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με τις αγαπημένες τις αδερφές στο πλευρό της, Χριστίνα και Δανάη – Μαρία. Μάλιστα η Χριστίνα γιορτάζει σήμερα και η αδερφή της της εύχεται στο post του Instagram. 'Καλά Χριστούγεννα! Να σε χαιρόμαστε Χριστίνα μας!' έγραψε η Υπουργός, ενώ το look της ήταν πολύ γιορτινό και εντυπωσιακό. Μακριά φούστα με παγιέτες και μαύρη στράπλες μπλούζα που συνδύασε τέλεια με εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πέρλες, επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, ενώ οι αδερφές της επέλεξαν με τη σειρά τους μπλε και μπορντό φόρεμα αντίστοιχα. 

 

 

 

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αδυναμία στις αδερφές της, οι οποίες όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είναι οι καλύτερές της φίλες! Συγκεκριμένα, για την Χριστίνα, στην οποία εύχεται και σήμερα για την γιορτή της, είχε ανεβάσει και παλιότερα post στο Instagram που μιλάει με πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνη, όταν αποφάσισε να πολιτευτεί, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά και την «Αττική Μπροστά».

 

 

 

Οι τρεις αδερφές είναι ιδιαίτερα δεμένες. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις γυναίκες ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φακό, κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Η Υπουργός Τουρισμού είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, με τον οποίο απέκτησε το 2021 δύο δίδυμα παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, και στου οποίου το πλευρό λάμπει από ευτυχία.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Στο αγαπημένο Ρέθυμνο της καρδιάς της η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον άντρα της: Ο Μίνως Μάτσας μυήθηκε στο ρακοκάζανο της διασημότερης τσικουδιάς 35Ν

Διαβάστε ακόμη: Η Όλγα Κεφαλογιάννη εύχεται στον σύζυγο της Μίνω Μάτσα: Χρόνια πολλά, είσαι η τύχη της ζωής μου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ