Βασιλικοί γάμοι 2023 - Ο βασιλιάς, οι πρίγκιπες & οι πρίγκιπισσες, οι δούκες & οι δούκισσες που παντρεύτηκαν (φωτό)

Royal throwback!

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε αυτή την χρονιά σκεφτήκαμε να κάνουμε μία αναδρομή στα βασιλικά "σαλόνια" και να θυμηθούμε τους extravagant βασιλικούς γάμους.


instagram @queenrania

Κανείς δεν ξεχνάει τον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας. Ο πρίγκιπας Χουσεΐν παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρατζούα αλ Σάιφα.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος της Ιορδανίας: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που επέλεξε η βασίλισσα Ράνια - Μοναδικά στιγμιότυπα από την παραμυθένια τελετή

Διαβάστε ακόμη: Bασιλικός γάμος στην Ιορδανία: Παρόντες οι royals από όλο τον κόσμο - Ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους (φωτό - βίντεο)


instagram/Greg Mallett

Μετά από μεγάλη αναμονή, η ανιψιά της πριγκίπισσας ΝταϊάναLady Amelia Spencerστις 21 Μαρτίου, η Lady Amelia παντρεύτηκε τον Greg Mallett στο Quoin Rock Manor House στο Δυτικό Ακρωτήριο της Νότιας Αφρικής.

Διαβάστε ακόμη: Lady Amelia Spencer: H ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νυφικό της από τον οίκο Versace - ''Η θεία μου θα ήταν υπερήφανη'' (φωτό - βίντεο)


instagram @coutureandroyals

Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Λουξεμβούργου και του Νικολά Μπαγκορί το Σάββατο 22 Απριλίου ήταν ένα αριστούργημα και ωδή στη λιτή κομψότητα.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου παντρεύτηκε - Το νυφικό... ολόσωμη φόρμα από Valentino & ο κούκλος γαμπρός - Οι λεπτομέρειες του γάμου


instagram @pointdevue

Ο πρίγκιπας Λουδοβίκος της Βαυαρίας παντρεύτηκε την Sophie-Alexandra Evekink σε μια πολυτελή τελετή στη Γερμανία, τον Μάιο.

Διαβάστε ακόμη: Ο ρομαντικός γάμος του Λουδοβίκου της Βαυαρίας με την Ολλανδή, Sophie-Alexandra - Η εντυπωσιακή τελετή & το μοναδικό δαντελένιο νυφικό (φωτό - βίντεο)

instagram @the_royal_watcher

Η 54η κόμισσα της Ampurias, Dona (Doña Victoria Eugenia Fernández de Córdoba y Fernández de Henestrosa το πλήρες όνομα!), παντρέυτηκε τον αγαπημένο της, Pedro Domínguez-Majón, στις 3 Ιουνίου στην εκκλησία Iglesia de San Esteba

Διαβάστε ακόμη: Αριστοκρατικός γάμος στη Σεβίλλη: Η κόμισσα της Ampurias με νυφικό στο χρώμα της σαμπάνιας - Ο όμορφος, κομψός γαμπρός (φωτό - βίντεο)


instagram @theroyalwatcher

Ο πρίγκιπας Amaury de Bourbon-Parme, παντρεύτηκε την Pélagie de Mac Mahon, τον Καθεδρικό Ναό του Autun. Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023!

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος! Ο πρίγκιπας Amaury παντρεύτηκε την αγαπημένη του Pélagie - Δείτε εντυπωσιακές φωτό από την τελετή (βίντεο)


Instagram @histoiresroyales.fr

Ο αρχιδούκας Αλέξανδρος της Αυστρίας παντρεύτηκε την κόμισσα Natacha Roumiantzoff-Pachkevitch στο Eglise Saint Pierre de Belœil στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος της Αριστοκρατίας: Ο Αρχιδούκας Αλέξανδρος της Αυστρίας παντρεύτηκε την κόμισσα Natacha Roumiantzoff-Pachkevitch σε ένα πολυτελές κάστρο στο Βέλγιο

instagram @nouveaunl

Διαβάστε ακόμη: Ο πρώτος Βασιλικός γάμος στην Πορτογαλία από το 1995 - Το σικ νυφικό της Μαρία Φρανσίσκα της Μπραγκάνσα - Η τελετή με τους 1.200 καλεσμένους (φωτό - βίντεο)

Η Ινφάντα Μαρία Φρανσίσκα της Πορτογαλίας παντρεύτηκε τον δικηγόρο Ντουάρτε Ντι Σόουζα Αραούζο Μαρτέ στο παρεκκλήσι του μεγάλου Παλατιού της Μάφρα στην Πορτογαλία, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023. 


Instagram @royalfashionpolice

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος στο Βασίλειο της Bugosa στην Ουγκάντα: Με τρία διαφορετικά νυφικά η Jovia Mutesi παντρεύτηκε τον Βασιλιά William Gabula Nadiope

Ο Kyabazinga του βασιλείου της Busoga, William Wilberforce Gabula Nadiope IV, και η Jovia Mutesi παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου με μία λαμπερή τελετή!

histoiresroyales.fr

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο καθεδρικός ναός της Βαλένθια φιλοξένησε τον γάμο του γαλλικής καταγωγής πρίγκιπα Λουδοβίκου Νικολάου Κρεπύ της Ορλεάνης και της Καρολίνας Τόριο Μπαλέστερ. 

Διαβάστε ακόμη: Βασιλικός γάμος στη Βαλένθια! Ο τελευταίος απόγονος του βασιλιά της Γαλλίας παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην πατρίδα της - η δεξίωση με θέμα πορτοκαλιές και ελιές


instagram/pointdevue

Διαβάστε ακόμη: Γάμος της υψηλής αριστοκρατίας: Η Πριγκίπισσα της Ισπανίας με τους 43 τίτλους παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - την παράσταση έκλεψαν δυο άλλες (φωτό)

Royals και ευγενείς προσκεκλημένοι από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στη Jerez de la Frontera της Ισπανίας για να γιορτάσουν τον γάμο της πριγκίπισσας Βικτωρίας του Hohenlohe-Langenburg, της 20ής Δούκισσας του Medinaceli και του Maxime Corneille στις 14 Οκτωβρίου. 

Ποιος royal γάμος σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ