Γεωργία Πολυτάνου: Με κατακόκκινο σακάκι & μακρύ μαύρο παλτό στην ορκωμοσία του Χάρη Δούκα - Ποια είναι η γοητευτική 28χρονη σύντροφος του νέου Δημάρχου (φωτό)

Με την 28χρονη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου, πήγε στην ορκομωσία του ο Χάρης Δούκας.

Χαμογελαστή, ευδιάθετη, η Γεωργία Πολυτάνου φόρεσε ένα μαύρο μακρύ παλτό και από μέσα κόκκινο σακάκι και κόκκινο παντελόνι στην ορκωμοσία του συντρόφου της που από την πρώτη του έτους αναλαμβάνει δήμαρχο Αθηναίων.

Βέβαια όλα δείχνουν ότι το 2024 θα βρει τον Χάρη Δούκα εκτός από Δήμαρχο και... ¨διπλό". Είναι αρραβωνιασμένος με την 28χρονη διεθνολόγο, έχουν πάρει απόφαση να συζήσουνε και το μόνο που μένει είναι ο γάμος.

Διαβάστε ακόμα: Ορκίστηκε Δήμαρχος Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας: Παρόν ο απερχόμενος, Κώστας Μπακογιάννης και ο νέος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς – Δείτε φωτό & βίντεο

Οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από έναν χρόνο, έχει κάνει πρόταση που έγινε δεκτή και πιθανότατα να είχε γίνει ο γάμος εάν δεν μεσολαβούσαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτές όμως τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο, από την Πρωτοχρονιά αναλαμβάνει καθήκοντα και μάλλον θα έχουμε τον γάμο το 2024.

 

 

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων ήταν συνέχει δίπλα της.

Φωτογραφίες από τη σημερινή εμφάνιση του ζευγαριού…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

NDPPHOTO / NDP PHOTO

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η διεθνολόγος Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυπάνου Γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακή εμφάνιση της Γεωργίας Πολυτάνου στο πλευρό του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα - Η βάφτιση της ανιψιάς του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ