Vintage story: Το τελευταίο πάρτι Χριστουγέννων της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η ίδια μαγείρευε αλλά δεν έτρωγε ... (βίντεο)

Για ποιο λόγο;

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας μιλάει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τους μεγάλους σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Μεταξύ εκείνων φυσικά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε ένα throwback και θυμήθηκε το τελευταίο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που έκανε η αείμνηστη ηθοποιός.

«Τα τελευταία Χριστούγεννα της Αλίκης, το 1995, τα περάσαμε μαζί στο σπίτι της. Της άρεσε πολύ να κάνει αυτά τα περιβόητα πάρτι, να περιποιείται τους καλεσμένους της. Η ίδια μαγείρευε, αλλά δεν έτρωγε, τρώγαμε εμείς. Μετά το θέατρο πολλές φορές μάς καλούσε στο σπίτι της και μας έφτιαχνε μακαρόνια με κιμά. Βουνό το μακαρόνια, αλλά εκείνη μόνο μία πιρουνιά», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη μας άνοιξε το σπίτι της - Τη βραδιά του ρεβεγιόν το 1992 με τα αδέρφια της Αντώνη & Τάκη ...

«Για μένα θα μιλάτε και όταν φύγω»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός, με ποσοστά επί των ταινιών της, με 1 εκατομμύριο προκαταβολή στις ταινίες. Μετά ήταν η Βλαχοπούλου και ο Βουτσάς. Η Αλίκη έλεγε “για εμένα θα μιλάτε και όταν φύγω”», δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ