Μητέρα τριών παιδιών πήγε ραντεβού μέσω διαδικτύου & χάθηκε - Βρήκαν τα λείψανα της 11 χρόνια μετά

Τι συνέβη τότε;

Ένα απίστευτο story κάνει το γύρο του διαδικτύου...

Μία μητέρα τριών παιδιών είχε βγει ραντεβού με έναν άνδρα μέσω διαδικτύου κι έκτοτε έχασαν τα ίχνη της.

Ήταν Μάιος του 2012 όταν η Lemire εθεάθη τελευταία φορά.

Είχε καταγωγή από το Μίσιγκαν αλλά μετακόμισε στη Φλόριντα για να φροντίσει τη γιαγιά της, Pauline Varner.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία είπε ότι η μητέρα τριών παιδιών κατευθυνόταν στο Kissimmee, ώστε να συναντήσει τον άγνωστο άνδρα.

Ο γιος της Lemire, Tim Lemire, Jr. είχε πει ότι την αποθάρρυνε από το να συναντιέται με αγνώστους. Οι αγαπημένοι της Lemire φοβήθηκαν το χειρότερο όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ούτε καν για να πάρει ινσουλίνη για τον διαβήτη της.

Η βιντεοπαρακολούθηση έδειξε ότι η άτυχη Lemire συναντήθηκε με τον άνδρα, διευθυντή σε ένα τοπικό McDonald’s, για περίπου δύο ώρες. Η αστυνομία απέκλεισε τελικά τον άνδρα ως ύποπτο.

Η Sunshine State Sonar ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο ταίριαζε με αυτό που βρήκαν στη λίμνη, συμπεριλαμβανομένης της πινακίδας κυκλοφορίας.

«Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά της που μας στήριξε στην πορεία», έγραψε σε ανακοίνωση της η Sunshine State Sonar. «Αναπαύσου εν ειρήνη Σάντρα, επιτέλους είσαι σπίτι», αναφέρει επίσης η ομάδα στην ανακοίνωση.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συντριβή, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας, παραμένουν υπό διερεύνηση. Το γραφείο του ιατροδικαστή θα ενημερώσει μόλις τακτοποιήσει τα λείψανα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ