Στέφανος Κασσελάκης, η πρόσκληση για τριήμερο στις Σπέτσες: Ελάτε σε συνάντηση εργασίας και ετοιμάστε παρουσίαση με powerpoint έως 30 λεπτά

Στο νησί των Σπετσών κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης

Συγκεκριμένα, αποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, κομίζοντας το μήνυμα του προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο e-mail φέρεται να απάντησε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, εκφράζοντας την αντίδρασή της ως προς το ύφος της σύνταξής του.

Το μήνυμα Κασσελάκη που έστειλε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Το ταξίδι στο Φανάρι για τα Θεοφάνια

Του τριημέρου στις Σπέτσες θα προηγηθεί άλλο ένα τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη όπου θα βρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανίων σε την πρώτη -και συμβολική- πολιτική κίνησή του για την νέα χρονιά.

Ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να αφιχθεί, πιθανότατα με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αύριο το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη, από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία το πρωί του Σαββάτου στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και ακολούθως την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίου στην ξύλινη εξέδρα, μπροστά στον Κεράτιο Κόλπο.

Ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να ανταλλάξει απόψεις με τους Κωνσταντινοπολίτες ομογενείς το βράδυ του Σαββάτου, μετά το γεύμα που θα παραχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Πατριαρχική τράπεζα ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης και επιφανές στέλεχος της τουρκικής αντιπολίτευσης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Σημειωτέον ότι ο κ. Ιμάμογλου είχε συναντηθεί με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα το 2021, όταν ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είχε επισκεφθεί την Αθήνα.

Η επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, η οποία είχε δρομολογηθεί κατά την συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα αποκτά και άλλη διάσταση, στην προοπτική των αντιδράσεων μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στην Ελλάδα απέναντι στο επικείμενο νομοσχέδιο για το γάμο μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και τη δυνατότητα τεκνοθεσίας, με την αξιωματική αντιπολίτευση να προτάσσει την κομματική πειθαρχία, στην προοπτική της υπερψήφισής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ