Το μήνυμα του Δημήτρη Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα – «Δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια»

«Έχω διαγράψει οριστικά το παρελθόν, της εύχομαι να κερδίσει το Survivor», είπε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός ανάμεσα στον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣου», με τον δημοσιογράφο να αναφέρει για τον επιχειρηματία πως εδώ και δύο μήνες έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Οι δυο τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και ο Νίκος Γεωργιάδης που την έχει παρακολουθήσει στενά μετέφερε δημόσια και ένα μήνυμα του Δημήτρη Φιντιρίκου, καθώς μπορεί να έπεσαν τίτλοι τέλους αλλά το όνομά του συνδέεται ακόμη με εκείνο της Κατερίνας Δαλάκα.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε επίσης ότι ο Acun Ilicali έκανε πρόταση στον Φιντιρίκο να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor, κάτι που φυσικά αρνήθηκε.

 

 

Μετά τον Γιώργο Λιάγκα τώρα, ο οποίος στο Πρωινό έκανε λόγο για στενή σχέση και φιλία της αθλήτριας με τον Τούρκο παραγωγό, δηλώνοντας ωστόσο, σίγουρος ο ίδιος ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για σχέση συμφέροντος «εδώ μιλάνε τα χρήματα» παρά τα όσα ακούγονται και η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε κάτι να πει πάνω στο θέμα:

«Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση».

Με τον Τάκη Καραγκούνια τώρα να σχολιάζει για την αθλήτρια λέγοντας «Μην ξεχνάμε κάτι: η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι κάνει τα πάντα για να πάει στο Survivor, γιατί είναι καλά τα λεφτά και δικαίωμά της. Τη Δευτέρα πήρε τον 10ο πόντο και φώναξε με έπαρση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Αυτή παίζει τέσσερα χρόνια και οι άλλες κοπέλες μπήκαν πρώτη φορά. Για να δούμε σε λίγο καιρό».

 

 

Και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να επικροτεί: «Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση.Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα».

 

Δείτε ακόμη:Έσκισε το Survivor! Δείτε όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ