Δημήτρης Σαμόλης: Την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου στη Νομική έκανα περιτομή – «Σηκώθηκα να πανηγυρίσω και λιποθύμησα»

Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται όταν είχε περάσει στη Νομική που είχε συνοδευτεί αυτή η μέρα με ένα χειρουργείο

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα, Τετάρτη (10/1), ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σπουδές του και την πρώτη του επαφή με το επάγγελμα του δικηγόρου.

«Πέρασα στη Νομική και την τελείωσα κιόλας. Ήμουν συμφοιτητής με τη Γωγώ (Δελογιάννη – η μαγείρισσα της εκπομπής), αλλά εγώ πήρα μεταγραφή στη Νομική Αθήνας. Πήρα το πτυχίο μου το 2008», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Την ημέρα που πήρα το πτυχίο είχα πάει να κάνω μία επέμβαση, έκανα περιτομή. Δεν μπορούσα να χαρώ. Μάλιστα, θυμάμαι ότι σηκώθηκα να πανηγυρίσω και λιποθύμησα από την επισκληρίδιο», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

 

 

«Μετά ήμουν και νομικός και περιτετμημένος», τόνισε με χιούμορ ο Δημήτρης Σαμόλης και ακολούθως περιέγραψε την πρώτη του εμπειρία ως επαγγελματίας δικηγόρος.

«Δούλεψα 4 μήνες στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με τη Γωγώ. Ήταν ένα γραφείο τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Ο επικεφαλής ήταν ένας άνθρωπος πληθωρικός, λίγο διαφορετικός. Την πρώτη μέρα θυμάμαι ότι είχε πάθει έναν νευρικό κλονισμό και οι υπόλοιποι δεν του έδιναν καμία σημασία. Ήταν στους υπολογιστές τους» αφηγήθηκε, για να κλείσει την ιστορία, λέγοντας «Προφανώς το έκανε πολύ συχνά. Εγώ είχα σοκαριστεί, έλεγα: “μου κάνουν πλάκα – δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι κάτω κι αυτοί να κάνουν έτσι”. Έκανε show off».

Δείτε ακόμη:Ο Περικλής Κονδυλάτος λέει πως η κοινωνία δεν έχει αποδεχθεί τα ομόφυλα ζευγάρια – «Εγώ μεγάλωσα τέλεια με ετερόφυλους γονείς;»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ