«Δε σοκάρεται πια με τίποτα»: Η επική απάντηση της Βίκυ Παπαδοπούλου για τη μητέρας της - Την είδε σε ερωτική σκηνή

Η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα της αντέδρασε όταν της είπε ότι στο έργο η ίδια συμμετείχε σε μια τολμηρή σκηνή.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» με αφορμή τον ρόλο που ερμηνεύει στην κωμική σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η πρωταγωνίστρια μίλησε για την αδυναμία που τρέφει στον κινηματογράφο ενώ μοιράστηκε και την αντίδραση που είχε η μητέρα της για την ερωτική σκηνή που θα έβλεπε στην ταινία «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς».

Ειδικότερα, η Βίκυ Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άμα δω ταινία στην οποία συμμετέχω πάνω από τρεις φορές, την τέταρτη θα την απολαύσω. Την πρώτη φορά είμαι πολύ μαζεμένη, έχω άγχος για το πως θα είμαι και δεν την βλέπω συνολικά την ταινία. Την δεύτερη φορά καταλαβαίνω την ταινία και μετά σιγά σιγά αρχίζω να την απολαμβάνω».

«Στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» ήταν και η μητέρα μου μέσα στο σινεμά. Την είδαμε όλοι μαζί με τον σκηνοθέτη, τους συναδέλφους και την μαμά μου. Την είχα προειδοποιήσει βέβαια γιατί ξεκινάει η ταινία με μια ερωτική σκηνή. Αυτή η μάνα όμως δεν σοκάρεται πια με τίποτα! Της είπα: «Μαμά, έχει μια τολμηρή σκηνή στο έργο, μην σοκαριστείς». «Άντε καλέ, σιγά» μου λέει».

«Δηλαδή η μαμά μου ήταν από αυτές που όταν της είπα ότι θα παντρευτώ, δεν ενθουσιάστηκε παρά είπε «αφού σε έχω δει τόσες φορές νύφη πια, κουράστηκα, βαρέθηκα». Εντάξει, καταλαβαίνει την δουλειά μας. Με τον Γιάννη Οικονομίδη είχαμε κάνει πριν και το «Μικρό ψάρι» που ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερος ο ρόλος μου εκεί αλλά νομίζω ότι δεν σοκάρεται εύκολα η μητέρα μου» πρόσθεσε, επίσης, η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Δείτε ακόμη:Σοφία Παυλίδου: «Έχω εμμονικούς θαυμαστές που μου στέλνουν από τότε που χώρισα» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ