Δήμητρα Ματσούκα: Πως πέρασε τις πρώτες γιορτές ως νιόπαντρη με τον αγαπημένο της Πέτρο Κόκκαλη - Ποιος της έκανε ποδαρικό (βίντεο)

Αποκαλύψεις έκανε η Δήμητρα Ματσούκα

Στις πρώτες της γιορτές μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η δημοφιλής ηθοποιός, που την 1η Δεκεμβρίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια σύντροφό της, περιέγραψε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ τους μετά τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψε ότι φέτος τής έκανε ποδαρικό ο ανιψιός της.

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Φωτό και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού - Το δαντελένιο νυφικό, ποιοι έδωσαν το παρόν

Οι φετινές γιορτές δεν είχαν διαφορά από τις άλλες χρονιές

«Ποδαρικό φέτος μού έκανε ο ανιψιός μου. Τον μάθαμε πώς να βάλει το δεξί ποδαράκι. Μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω το Ίντερνετ και να τον βάλω να πατήσει ένα κουτάλι, για να είμαστε σιδερένιοι. Νομίζω ότι είμαι καλή θεία, τον αγαπάω πολύ. Του πήρα πολλά δώρα για τις γιορτές, και ένα κουκλοθέατρο», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα σχετικά με τον ανιψιό της και το «τελετουργικό» που ακολούθησαν όταν ο μικρούλης έκανε ποδαρικό στο σπίτι της.

Διαβάστε ακόμα: Η Δήμητρα Ματσούκα απαντάει on camera για το αν θα αλλάξει το επώνυμο της μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη - "Να με λέτε ..." (βίντεο)

Για τις πρώτες γιορτές μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η ίδια σημείωσε ότι: «Δεν είχαν καμία διαφορά από τις άλλες χρονιές, οι γιορτές ως νιόπαντρη. Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι, αλλά, το έχω ξαναπεί, δεν είναι κάτι που μπορώ ακριβώς να το εκφράσω».

Απαντώντας, τέλος, στο αν είναι δύσκολη συγκάτοικος, η ηθοποιός περιέγραψε ότι: «Δεν έχω ελαττώματα, είμαι πολύ εύκολη, είμαι τακτικός άνθρωπος. Δεν έχω ψυχαναγκασμούς, είμαι χαλαρή, έχω πολλά ελαττώματα, αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο της συγκατοίκησης».

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ματσούκα: "Χάρηκα πολύ για τον γάμο της αδελφής μου - Δεν έβγαλα ούτε μία φωτογραφία" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ