Του πήρε το τηλεκοντρόλ και αυτός τον... σκότωσε: Ο 38χρονος Ρίτσαρντ, εκτέλεσε τον 28χρονο συγκάτοικό του Σκοτ στο Μέριλαντ - Μετά πήγε για ύπνο (βίντεο)

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ

Ένας άνδρας από το Μέριλαντ συνελήφθη, αφού φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον συγκάτοικό του κατά τη διάρκεια λογομαχίας για ένα τηλεχειριστήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Ο 38χρονος κάτοικος του Springdale, Ρίτσαρντ Μπένο, κατηγορείται για ανθρωποκτονία με θύμα τον 28χρονο Domonique Scott Hayes, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

O 28χρονο Domonique Scott Hayes

Η αστυνομία της κομητείας ανέφερε στο Instagram την Παρασκευή ότι οι αξιωματικοί δέχτηκαν κλήση γύρω στις 12:30 μ.μ. τη περασμένη Πέμπτη.

«Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον νεκρό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. «Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι ο Bennaugh πυροβόλησε τον νεκρό κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας», πρόσθεσαν οι Αρχές. Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το FOX 5 DC, ο Bennaugh κάλεσε την αστυνομία περίπου έξι ώρες μετά τον πυροβολισμό, ο οποίος συνέβη μεταξύ 5:30 π.μ. και 6 π.μ.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post, τους είπε ότι ο συγκάτοικός του «τον απειλούσε με μαχαίρια». Ο Bennaugh είπε στην αστυνομία ότι αποκοιμήθηκε στον καναπέ και τον ξύπνησε ο Scott Hayes, κάνοντας πολύ θόρυβο στην κουζίνα.

Arrested- 38-year-old Richard Bennaugh.

Ο 38χρονος, Ρίτσαρντ Μπένο

Στη συνέχεια, ο Scott Hayes ρώτησε επανειλημμένα τον Bennaugh πού ήταν το τηλεχειριστήριο, αλλά ο ύποπτος τον αγνόησε. Ο Bennaugh, που είχε μια κουβέρτα στο κεφάλι του, έβγαλε την κουβέρτα και φέρεται να είδε τον Scott Hayes να κρατά δύο μαχαίρια.

 

 

Στη συνέχεια, ο ύποπτος άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί πριν τρέξει στο δωμάτιό του στον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είδε πως ο Scott Hayes τραυματίστηκε, οπότε υπέθεσε ότι καμία από τις σφαίρες δεν τον χτύπησε και πήγε για ύπνο. Η αστυνομία της κομητείας του Prince George ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει με τη μονάδα ανθρωποκτονιών της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ