Στο Παρίσι η Κέιτ Μος γιόρτασε τα 50α γενέθλια της - Έφτασε αλα μπρατσέτα με τον 37χρονο σύντροφο & τις celebrities φίλες της - Μαζί και η mini me κόρη της, Λίλα (φωτό)

Μαμά και κόρη ολόιδιες!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Κέιτ Μος!

Το supermodel των 90s έγινε 50 ετών και φυσικά βγήκε έξω με τις φίλες της να παρτάρουν!

Από νωρίς βέβαια, είχαν ξεκινήσει οι ευχές στα social media.

H καλή της φίλη και συνάδελφος, Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε στο instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες από διάφορα στιγμιότυπα ανά τα χρόνια.

 

 

«Χρόνια πολλά! Είμαι περήφανη που σε καλωσορίζω στην υπέροχη δεκαετία των 50! Είσαι η οικογένεια που διάλεξα και εκτιμώ τις δεκαετίες της αδελφικής μας σχέσης. Είχαμε περισσότερες αξέχαστες στιγμές από όσες θέλω να θυμάμαι, LOl! Είτε ήταν μια φωτογράφιση στο Παρίσι , στην Αβάνα της Κούβας ή το ταξίδι μας στη Νότια Αφρική για να επισκεφτούμε τον Νέλσον Μαντέλα, ή η βόλτα με το ανοιχτό λεωφορείο ως μέρος του Αργυρού Ιωβηλαίου της αείμνηστης Βασίλισσας, συνεχίζουμε να βασιλεύουμε, εκπροσωπώντας το Νότιο Λονδίνο στον κόσμο! Απόλαυσε την ξεχωριστή σου ημέρα! Και μακάρι ο Θεός να σου χαρίσει πολλές ευλογίες», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το βράδυ η εορτάζουσα πραγματοποίησε έξοδο με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα σε ένα σικ εστιατόριο στο Παρίσι ονόματι "Laurent".

Το διάσημο μοντέλο, να σημειώσουμε, ότι έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο "The Hôtel Ritz Paris".

Διαβάστε ακόμη: Αποκλειστικό: Το eirinika στα άδυτα του εμβληματικού πλήρως ανακαινισμένου Ritz στο Παρίσι - Εδώ που μένουν οι stars, οι αριστοκράτες & η Lady D

Οι παπαράτσι τους εντόπισαν καθώς έβγαιναν από τα πολυτελή αμάξια που τους μετέφεραν και κατευθύνονταν προς το εστιατόριο.

Αγκαλιά με τον 37χρονο σύντροφο της, Nikolai Von Bismark, η Κέιτ Μος έδειχνε μία κούκλα!


twitter


twitter

Για την ιδιαίτερη αυτή μέρα επέλεξε μαύρο maxi δαντελένιο φόρεμα το οποίο συνδύασε άψογα με ένα ασορτί κορμάκι από μέσα.

Εκεί ήταν φυσικά και η κόρη της Lila-Hack, η οποία είναι μία πιστή "μικρογραφία" της μητέρας της!

Με total black outfit και η 21χρονη, όπως ακριβώς η Κέιτ.

Το "παρών" έδωσαν διάφορες celebrities φίλες της 50χρονης πλέον όπως η Stella McCartney και η Charlotte Tilbury.

Διαβάστε ακόμη: Η Κέιτ Μος ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Σήλιας Κριθαριώτη - Glamorous look & συνεργασία "έκπληξη" με τα Harrods (φωτό)


twitter

Πως σας φάνηκε η εορταστική έξοδος;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ