Βάνα Μπάρμπα: Τα παιδιά θέλουν αγάπη, είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, κατά της παρένθετης μητέρας - Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (βίντεο)

«Υπάρχουν 1800 παιδιά σε ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους;» τόνισε η ηθοποιός, για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά κατά στη διαδικασία απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης.

Η ηθοποιός, η οποία έχει μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, τόνισε ότι: «Θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι.... Για μένα αυτό που μετρά απ' όλα είναι η αγάπη».

Στην πορεία, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας. Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ' όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Γιατί να είναι μόνα τους 1.800 παιδιά. Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: «Δίνω αγώνα να τα καταφέρω, μου βάζουν αίμα» - Αντλώ δύναμη από την κόρη μου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ