Ο Τζέισον Πρίστλεϊ για την -όχι και τόσο υγιεινή- συνήθεια του Μπραντ Πιτ - "Μπορούσε να αντέξει για μέρες χωρίς να κάνει μπάνιο" (βίντεο)

Ιου ...

Ο διάσημος πρωταγωνιστής Τζέισον Πρίσλεϊ (Jason Priestley) καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Mark» μίλησε για την εποχή που συγκατοικούσε με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), πριν ακόμη γίνουν γνωστοί.

Μαζί με έναν ακόμη συγκάτοικο αποκάλυψε ότι έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Λος 'Αντζελες. Σημείωσε με χιούμορ ότι ο Μπραντ ήταν σχετικά αξιοπρεπής σε σύγκριση με τον άλλο συγκάτοικο, ο οποίος όπως τον περιέγραψε, ήταν «η απόλυτη καταστροφή».

Διαβάστε ακόμη: O Brad Pitt γιόρτασε μαζί με τη σύντροφο του, Ines de Ramon - Το ρομαντικό τετ-α-τετ & το πανάκριβο πουκάμισο αξίας 6.000 δολαρίων (φωτό)

Έπαιζαν ένα παιχνίδι οι δύο τους: «για να δει ποιος θα μπορούσε να μείνει περισσότερο χωρίς ντους». Σχετικά με αυτό, είπε για τον Πιτ: «Το σκέφτομαι τώρα και λέω: Φίλε, πόσο αηδιαστικό! Τι σκεφτόσουν; Ο Μπραντ κέρδιζε πάντα. Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό πια, αλλά τότε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό χωρίς να κάνει ντους» είπε.

 «Ζούσαμε με ramen noodles και μπύρα που κυκλοφορούσε σε λευκά κουτιά και τσιγάρα Marlboro Light. Αλλά δεν ήταν μόνο έτσι, αποκάλυψε ο Τζέισον Πρίσλεϊ σε μια εκπομπή: «Ο Μπραντ μας έφερε τις Βίβλους. Τα ονόματά μας ήταν χαραγμένα, ήταν πολύ ωραία. Έχω ακόμα τη δική μου, είναι στο σπίτι, στο ράφι μου».

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλές παραγωγές, με πιο πρόσφατη το «Private Eyes». Ωστόσο, οι περισσότεροι τον έχουν ταυτίσει περισσότερο με τον ρόλο του Μπράντον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ