Τα 5+1 office looks της Όλγας Κεφαλογιάννη στο ξεκίνημα του 2024: Βελούδινο ή μάλλινο κουστούμι, μακριές φούστες & φορέματα ως το γόνατο - Τα αξεσουάρ (φωτό)

Ακαταμάχητο στυλ...

Έχει από τις πιο ωραίες γκαρνταρόμπες!

Ο λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τα εκπληκτικά looks που μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής.

 

 

Με προτίμηση στο πράσινο χρώμα, επιλέγει σχετικά αυστηρά looks με ελάχιστα κοσμήματα και «ήσυχα» αξεσουάρ.

Γκρι ανθρακί και μαύρο αλλά και blue black με μερικές εξαιρέσεις στο λάδι και στο φωτεινό forest, η Υπουργός τουρισμού έχει μία γκαρνταρόμπα ιδανική για ρεπορτάζ: "πώς να ντυθείτε στο γραφείο".

 

 

 

 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της στην Κωσταντινούπολη και με δεδομένο ότι επισκέφθηκε επίσημα τον πατριάρχη Κωσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο φόρεσε μία υπέροχη μακριά μαύρη φούστα και τη συνδύασε με col roule, επίσης μαύρο ενώ για τα εγκαίνια του γραφείου του ΕΟΤ διάλεξε ένα μαύρο κουστούμι με cigarette παντελόνι.

 

 

 

 


instagram @olgakefalogianni

 

 

 

 


instagram @olgakefalogianni

Στην κοπή της βασιλόπιτας το ένδυμα ήταν λίγο πιο επίσημο, αφού για την περίσταση έβαλε βελούδινο κουστούμι με boho μαντήλι, για να σπάσει την αυστηρότητα του look αλλά και για να την φωτίζει.

 

 


instagram @olgakefalogianni

Συνήθως φοράει γόβες με τακούνι οκτώ πόντων. Μεταξύ των πρώτων  ενδυματολογικών επιλογών της για την αρχή του 2024 ξεχωρίσαμε και ένα πιο θηλυκό λαδί φόρεμα με διακριτικό design κι ενδιαφέρον μανίκι.

Διαβάστε ακόμη: Η χαρούμενη θεία, Όλγα Κεφαλογιάννη εύχεται στον ανηψιό της Γιάννη - "Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου"

 

 

 

 

Στην Κωσταντινούπολη, να σημειώσουμε ότι την συνόδευε ο σύζυγος της Μίνως Μάτσας, κρατώντας χαμηλό προφίλ και εγκαινιάζοντας μια ενδιαφέρουσα διακριτική παρουσία στο πλάι μιας γυναίκας Υπουργού.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: Top of mind προορισμός η Ελλαδα - Είμαστε χώρα των αντιθέσεων, των εναλλαγών- Προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

Εσάς πως σας φαίνεται ένας άντρας που έχει τη δική του προσωπικότητα και επάγγελμα να συνοδεύει τη γυναίκα του σε κάποιες επίσημες εμφανίσεις των υπουργικών καθηκόντων της όταν πρώτα συνέβαινε μόνο το ακριβώς αντίστροφο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ