Penélope Cruz: "Κάνω ένα πείραμα - Δεν δίνω κινητά στα παιδιά μου - Είναι 10 και 12 ετών"

Σωστή!

Ένα ενδιαφέρον πείραμα κάνει στα παιδιά της η Penelope Cruz.

H ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στο τεύχος Φεβρουαρίου του Elle, κατά την οποία εξηγεί το πείραμα σχετικά με τη χρήση κινητού από τα παιδιά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 49χρονη μαζί με τον επίσης ηθοποιό, Javier Bardem έχουν αποκτήσει δύο παιδιά,  τη 10χρονη Luna και τον 12χρονο Leo.

«Είναι τόσο εύκολο να πέσεις θύμα χειρισμού, ειδικά αν ο εγκέφαλός σου ακόμα αναπτύσσεται. Και ποιος πληρώνει το τίμημα; Όχι εμείς, όχι η γενιά μας που, ας πούμε, μάθαμε στα 25 πώς δουλεύει ένα BlackBerry. Είναι ένα σκληρό πείραμα σε παιδιά και εφήβους».

Penelope Cruz
twitter


instagram @bestofpenelopecruz

Μιλώντας για τη σκιαγράφηση της μητρότητας στους ρόλους της είπε ότι «στην ηλικία μου, το 80% είναι μητέρες ή διαζευγμένες ή εγκαταλειμμένες γυναίκες ή χαρακτήρες που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ή που έχασαν παιδί. Υποδύομαι μητέρες από τότε που ήμουν πολύ νέα».

Διαβάστε ακόμη: Την παράσταση έκλεψε η Πενέλοπε Κρουζ με μία ημιδιάφανη ολοκέντητη τουαλέτα & φανταστικά διαμαντένια σκουλαρίκια (φωτό - βίντεο)

Άλλωστε, προσθέτει, ο σκηνοθέτης Pedro Almodóvar, που την ανέδειξε σε μούσα του, «ανέκαθεν με έβλεπε σαν μητέρα. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν 17. Με έβλεπε να πηγαίνω να μιλάω σε αγνώστους απλά για να δω τα μωρά τους. Έβλεπε σε εμένα αυτό το δυνατό, αναπόφευκτο ένστικτο.

»Και η αλήθεια είναι ότι από τότε που ήμουν μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Αλλά ήξερα ότι θα ήθελα να τα αποκτήσω σε μεγαλύτερη ηλικία. Να περιμένω μέχρι να νιώσω έτοιμη. Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που θα έκανα στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ