Γλυφάδα: Τέσσερις τραυματίες σε συμπλοκή ανηλίκων - Δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα (βίντεο)

Τριάντα εναντίον τεσσάρων!

Για ακόμη μία φορά ακούμε για βία μεταξύ ανηλίκων, που ξεπερνάει κάθε όριο!

Περιστατικό που συγκλονίζει σημειώθηκε αργά το Σάββατο στη 2η μαρίνα της Γλυφάδας.

Για άγνωστο λόγο, μια ομάδα 30 ατόμων κινήθηκε κατά 4 ατόμων, στις 22:30 το βράδυ. Οι δράστες προκάλεσαν εκδορές σε έναν 17χρονο, έναν 16χρονο, έναν 15χρονο και έναν 23χρονο, ενώ αφαίρεσαν και το πορτοφόλι ενός εκ των θυμάτων κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυπληθής ομάδα ατόμων προσέγγισε τους 4 και λίγο μετά ξεκίνησε καβγάς. Σε κάποιο σημείο, μέλη της μεγάλης παρέας νεαρών ρώτησαν κάποιον από τους τέσσερις «γιατί φοράς αυτή την μπλούζα, από ποια περιοχή είστε;», με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη. Πάνω στον καβγά, κάποιος ανήλικος από τη μεγάλη παρέα έβγαλε μαχαίρι και έτσι ξεκίνησαν οι τραυματισμοί.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στην ΕΡΤ και στο OPEN για το νέο περιστατικό βίας, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μόνο τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

 

 

Οι νεαροί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Εκεί περιέγραψαν στους αστυνομικούς το τι συνέβη, ενώ εξακριβώθηκε ότι από έναν από αυτούς είχε κλαπεί ένα πορτοφόλι.

 

 

Διαβάστε επίσης: Bullying 14χρονου στην Αγ. Παρασκευή: Δίωξη για κακούργημα στους ανήλικους δράστες αλλά και στους γονείς - Το σχολείο απέβαλλε δια παντός τον έναν θύτη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ