Γιώργος Σουξές: «Το πιο δύσκολο πράγμα στην πορεία μου ήταν να κρατήσω την ποιότητα & να μην ευτελίσω την δουλειά μου» (βίντεο)

Μίλησε on camera

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, για την συμμετοχή του στο «Ναυάγιο», και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Ο ρόλος μου είναι πολύ δύσκολος, από γραφής, από σεναρίου, είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει βαθιά στον Θεό και δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να πιστεύει τόσο πολύ στον Θεό.

Προσπαθούσα να βρω πώς θα τον αποδώσω στην εικόνα, για να πιστέψει ο θεατής ότι ο ήρωας είναι τόσο πιστός.

Έπιασα κουβέντα με ιερείς, κα με άλλους ανθρώπους και έτσι προσέγγισα τον ρόλο μου. Ένας “πρώην παππάς” από σίριαλ εννοώ, ο Παπα-Γρηγόρης από τις “Άγριες Μέλισσες”, ο Κωστής Σαββιδάκης, με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε συγχαρητήρια.

Μου φάνηκε ότι απέδωσα καλά τον ρόλο. Κάθε φορά ξαφνιάζομαι. Ο παππάς αυτός (σσ στη σειρά Το Ναυάγιο) ήθελε να παραιτηθεί γιατί θεωρεί πως απέτυχε με τον γιο του, που κατηγορείται για φόνο και για κλοπή εικόνων.

Ήμουν δημόσιος υπάλληλος στη ΔΕΗ αλλά δεν ήθελα να κάτσω. Οι γονείς μου ποτέ δεν το χώνεψαν αυτό. Είναι περίεργη η ιστορία της ζωής μου.

Η ζωή είναι ωραία γιατί έχει και χαρές και λύπες. Το επάγγελμα του κλόουν είναι πολύ δύσκολο και με συγκινείς αυτή η εμπειρία.

Το πιο δύσκολο πράγμα στην πορεία μου, ήταν να κρατήσω την ποιότητα και να μην ευτελίσω την δουλειά μου.

Πίστευα ότι μπορεί να εκτιμηθεί ότι είμαι “ποιοτικός” ηθοποιός. Δεν έχω πει πολλά “όχι” στη δουλειά μου. Ό,τι δουλειά μου προσέφεραν, την έφερα εις πέρας με αγάπη.

Αγαπάμε πολύ αυτή την παράσταση (σσ DA), δεν γνωρίζω αν θα συνεχιστεί του χρόνου. Όλοι είναι ταλαντούχοι και δοτικοί.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Ερωτευμένος ο Ενωμοτάρχης με Γερμανίδα χημικό - «είναι σπουδαία κοπέλα, σίγα σιγά θα είμαστε πολύ περισσότερο μαζί»

Αυτή η παράσταση μου δημιουργεί “προβλήματα” γιατί πρέπει να τραβάω πίσω τον εγωισμό μου και να βοηθήσω το παιδί μου όταν χρειάζεται και όχι να του υποδεικνύω.

Με έχει αγγίξει στην ψυχή μου η παράσταση και φροντίζω να λέω κάθε μέρα «σ’ αγαπώ» στον πατέρα μου. Η παράστασή μας στην Αθήνα είναι sold out και τώρα πάμε Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ