Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του- Τα χέρια του έγιναν μωβ από τα χτυπήματα (βίντεο)

Σοκάρει ο τρόπος της δολοφονίας της γυναίκας

Ένας μηχανικός λογισμικού της Google ήταν καλυμμένος με αίμα, αφού ξυλοκόπησε άγρια ​​μέχρι θανάτου τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Ο Liren Chen, 27 ετών, φέρεται να βρέθηκε σε κατατονική κατάσταση με ένα πρησμένο και μελανιασμένο χέρι, ενώ το πτώμα της γυναίκας του ήταν κοντά.

Η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 11 το πρωί για να διενεργήσει έλεγχο ευημερίας στο σπίτι του από έναν φίλο που είπε ότι ούτε ο Liren Chen ούτε η σύζυγός του απαντούσαν στα τηλέφωνά τους ή στην πόρτα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Santa Clara.

Ο φίλος, ωστόσο, που πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, μπορούσε να δει τον Chen από το παράθυρο. «Ήταν μέσα στο σπίτι, ακίνητος στα γόνατά του, είχε τα χέρια του στον αέρα και κοιτούσε ανέκφραστα» περιέγραψε.

Η αστυνομία μπήκε μέσα και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας ακριβώς πίσω από το σημείο όπου ο Chen είχε γονατίσει. Η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί σοβαρά  τραύματα στο κεφάλι της.

Τα ρούχα, τα πόδια και τα χέρια του Chen ήταν «γεμάτα με αίμα» και τα χέρια του ήταν καλυμμένα με γρατσουνιές, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το δεξί του χέρι ήταν «εξαιρετικά πρησμένο και μωβ». Ο Chen κατηγορήθηκε για φόνο, αλλά η δίκη του αναβλήθηκε επειδή νοσηλεύτηκε.

Τόσο ο Chen όσο και η σύζυγός του, Xuanyi Yu, εργάζονταν για την εταιρεία Google.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι από αυτό που συνέβη στην Xuanyi», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Google, Bailey Tomson, σε δήλωσή του στην The Post.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της αυτή τη στιγμή και θα εργαστούμε για να παρέχουμε υποστήριξη σε αυτούς και στους συναδέλφους που επεξεργάζονται αυτή την τραγική είδηση».

Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Chen ήταν μηχανικός λογισμικού που εργαζόταν σε έναν αλγόριθμο προτάσεων YouTube Shorts για την Google.

Τόσο η Yu όσο και ο Chen σπούδασαν στην Κίνα στο Πανεπιστήμιο Tsinghua και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια του Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με τις σελίδες τους στο LinkedIn.

Η δολοφονία έγινε πρωτοσέλιδο και ​​στην Κίνα. Η πρώτη σελίδα της The World Journal, της μεγαλύτερης κινεζικής εφημερίδας στις ΗΠΑ, υπογράμμισε τις μη επαληθευμένες φήμες ότι η δολοφονία συνδέθηκε με τον πρόσφατο γύρο απολύσεων της Google.

@cathychen95 More details discloused from Chinese social media about #Googleengineer murder #case #fyp #foruyou #lirenchen ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ