Σπέτσες: Τέλος το τριήμερο με "family φωτό" - Η αποχώρηση των βουλευτών & το νέο dress code των κυριών (φωτό)

Χαμόγελα!

Με μια ομαδική φωτογραφία αποχαιρέτησαν τις Σπέτσες οι 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

Ποζάρουν όλοι χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι δείχνοντας μας ότι μάλλον πήγε καλά το τριήμερο συζητήσεων.


eurokinissi

Στο κέντρο της φωτογραφίας εμφανίζεται χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης και ακριβώς πίσω του διακρίνεται ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Μπροστά τους βρίσκεται η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία έκανε μια αναλυτική παρουσίαση στους βουλευτές αναφορικά με τα social media και την οργανωμένη από το κόμμα χρήση τους.

Φυσικά, όλες οι κυρίες είχαν επιλέξει το δικό τους dress code 

siriz-ko-spetses3

siriz-ko-spetses4

siriz-ko-spetses2

Τις βλέπουμε με ζεστά μπουφάν, καθώς το κρύο ήταν τσουχτερό, παντελόνια, επίσημα σακάκια και μποτάκια.

Διαβάστε ακόμη: Το dress code των κυριών στις Σπέτσες: Θρασκιά, Αυγέρη, Χρηστίδου και Τζάκρη σε total black με λίγο γρκι ή μπεζ αξεσουαρ (φωτό)

Τις τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες απασχόλησε ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο του κόμματος το Φεβρουάριο και από εκεί, προς την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου για την ευρωβουλή.

Το ενδιαφέρον για την πολιτική ανασυγκρότηση του κόμματος ήταν μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε και τρίτη μέρα για να καταφέρουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους όλοι οι βουλευτές, χαράσσοντας, έτσι, τους κύριους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός και εκτός Βουλής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ