Μιμή Ντενίση: Υπέροχο δείπνο προς τιμήν της ηθοποιού - Παρέα με τις καλές της φίλες στη Θεσσαλονίκη! (φωτό)

Όλα στην εντέλεια!

Ένα εκπληκτικό δείπνο απόλαυσε χθες η Μιμή Ντενίση με πολύ καλή παρέα.

Συνάντηση με νέες και παλιότερες φίλες, Αθηναίες και Θεσσαλονικιές είχε η αγαπημένη ηθοποιός.

Να σημειώσουμε ότι αυτές τις μέρες η Μιμή Ντενίση βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο Μέγαρο Μουσικής.

Στο πολυτελές ξενοδοχείο που μένει, το  @hyattregencythessaloniki διοργανώθηκε ένα δείπνο προς τιμήν της από την Έλενα Μπινιάρη.

Φυσικά, μέσα από το instagram της μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα τόσο από τον άψογα προσεγμένο χώρο, όσο και από την παρέα της.

Βλέπουμε, στο τραπέζι όλα είναι στην εντέλεια από τα μαχαιροπίρουνα, τα πιάτα, τα λουλούδια που έδιναν άλλη νότα στην ατμόσφαιρα ...

Η Μιμή πόζαρε μαζί με όλες τις καλεσμένες της μεταξύ των οποίων διακρίναμε την Χριστίνα Πολίτη και την Ήβη Γόντικα (μητέρα της Μαρέβα Μητσοτάκη).

Όλες οι κυρίες ήταν επίσημα ντυμένες με κομψό και διαχρονικό στυλ.

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: Αγκαλιά με την γλυκύτατη Μαριτίνα υποδέχτηκε το 2024 - Μαμά & κόρη με glamorous look (φωτό)

"Ευχαριστω για το υπεροχο δείπνο που οργάνωσε η @ebiniari με το γούστο που την χαρακτηρίζει κ δίνει την ζεστασιά στο @hyattregencythessaloniki .Ενα δείπνο προς τιμήν μου που έφερε κοντά μου νέες κ παλιότερες φίλες Αθηναίες κ Θεσσαλονικιές.

Όλες σημαντικές η κάθε μια στον τομέα της Ενδιαφέρουσες συζητήσεις κ εξαίσιο φαγητό με εκλεκτά κρασιά #amvrosiarestaurant Αυτή είναι η φιλοξενία της Θεσσαλονίκης!!! Μια αγκαλιά στο θέατρο αλλά κ εκτός!!! Ευγνωμοσύνη. #hyattregencythessaloniki #kiaposmirnisaloniki" σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μιμή Ντενίση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ