Η Madonna εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο στην κόρη της, Μέρσι - "Πάντα ταπεινή και καλή - Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ" (βίντεο)

Γίνεται 18 ετών

Η Madonna μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς (Mercy James).

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε τις ευχές της με ένα βίντεο από φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το τέταρτο παιδί της υπό τους ήχους μίας σύνθεσης του Ερίκ Σατί (Erik Satie) που παίζει η Μέρσι στο πιάνο.

«Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», έγραψε η τραγουδίστρια του «Material Girl» στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποκάλυψε πως η κόρη της ήταν το πιο «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ» ανέφερε. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βασίλισσα της ποπ έχει έξι παιδιά.

Διαβάστε ακόμη: Η οικογενειάρχης Μαντόνα με τα έξι της παιδιά! Αγκαλίτσα τους βρήκε το 2024 (φωτό)

 


instagram @madonna

Την 27χρονη Λούρδη, τον 23χρονο Ρόκο, τον 18χρονο Ντέιβιντ, τη 18χρονη Μέρσι και τα 11χρονα δίδυμα Στέλα και Εστέρ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ