Κέβιν Κόστνερ: Το Lifetime Achievement Award του λαμπερού ηθοποιού ενώ οργιάζουν οι φήμες για την απιστία της συζύγου του πριν τον χωρισμό (φωτό & βίντεο)

Ο Κέβιν Κόστνερ δηλώνει εντυπωσιασμένος!

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και παραγωγός ταινιών, Κέβιν Κόστνερ έλαβε ακόμη ένα βραβείο για να βάλει στην συλλογή του.

Ο πολυτάλαντος αυτός καλλιτέχνης, τον οποίο γνωρίσαμε το 1987 στη μεγάλη επιτυχία "οι αδιάφοροι" έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων τα: Ρομπέν των Δασών: Ο πρίγκιπας των κλεφτών, Ο σωματοφύλακας, Waterworld , Ο φύλακας , Mr. Brooks , Άνθρωπος από ατσάλι και 3 μέρες διορία κ.α.

Ο Κέβιν Κόστνερ καλέστηκε στα Joy Awards στην Σαουδική Αραβία και έλαβε το βραβείο του "Lifetime Achievement Award Winners" για την συνολική του προσφορά σον κόσμο του κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την φιλοξενία που δέχθηκε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στην ανάρτησή του.

Παρακάτω η ανάρτηση:

 

 

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι  Κέβιν Κόστνερ βιώνει δύσκολες στιγμές στην προσωπική ζωή του το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να είχε έντονες υποψίες ότι κάτι «έτρεχε» ανάμεσα στη σύζυγό του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ και τον τραπεζίτη Τζος Κόνορ, πολύ καιρό πριν χωρίσουν.

Σύμφωνα με το Us Weekly ο Κόστνερ είχε υποψιαστεί ότι «κάτι συνέβαινε μεταξύ της Κριστίν και του Τζος», πολύ καιρό πριν την τελική ρήξη στη σχέση του. Πηγή μάλιστα ανέφερε στο περιοδικό ότι η στενή σχέση που είχε η Κριστίν με τον Τζος ήταν το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο του Κόστνερ.

Διαβάστε ακόμη: Kevin Costner - Hugh Jackman: Με πρόσφατα διαζύγια δείχνουν ευτυχισμένοι - Σε συνεχή ενθουσιασμό ο Αυστραλός, ερωτευμένος ο γοητευτικός ηθοποιός (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ