Η Άριαν πήγε καλεσμένη στα γενέθλια της φίλης της - Την έβαλε να πληρώσει όχι μόνο τα δικά της αλλά και των άλλων καλεσμένων

Έμεινε τελευταία και τα... πληρωσε όλα!

 

Αυτό που έπαθε η Aryan Straus, όταν πήγε καλεσμένη στα γενέθλια της φίλης της θα το θυμάται για χρόνια.

Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις κερνάει αυτός που γιορτάζει, στην Ελλάδα, τουλάχιστον, στη Βρετανία τα... έθιμα είναι αλλιώς.

Θα δεχόμασταν να πληρώσει χωριστά ο καθένας τα δικά του, με τα νέα έθιμα, σε καμία περίπτωση όμως να πληρώσει ο καλεσμένος όλο το τραπέζι.

Αυτό έπαθε η Aryan Straus που είναι ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών, που πήγε στο τραπέζι μόνο με 23 ευρώ στο πορτοφόλι της, επειδή δεν είχε άλλα λεφτά.

Μάλιστα αυτό που παρήγγειλε είχε έκπτωση και θα πλήρωνε 20 ευρώ, όμως δεν τα... υπολόγισε σωστά.

Στο τέλος κλήθηκε να δώσει 136 ευρώ, γιατί της χρέωσαν το φιλοδώρημα και τα πιάτα καλεσμένων που έφυγαν χωρίς να... πληρώσουν, ανέφερε δημοσίευμα της Sun.

«Νωρίτερα έφυγαν μερικοί καλεσμένοι, αλλά δεν έδωσα σημασία και υπέθεσα πως τακτοποίησαν τον λογαριασμό τους», είπε χαρακτηριστικά σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

@remiandaryan Replying to @nga981 Things to clear up- in my mind I had the money ? #birthday #dinner #resturaunt #ettiquette #large #groupdinner #fyp ♬ original sound - ?Raising Autistic?

«Αλλά όταν ήρθε ο λογαριασμός, είδα χρέωση 136 ευρώ και η φίλη μου απαίτησε να πληρώσω τα φαγητά που παράγγειλαν οι άλλοι καλεσμένοι. Συγγνώμη, αλλά επειδή αυτοί οι έφυγαν και δεν πλήρωσαν το γεύμα τους, ξαφνικά υποτίθεται ότι πρέπει να το τακτοποιήσω εγώ;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, ακολούθησε ένας καυγάς με την εορτάζουσα να δηλώνει «ντροπιασμένη» από τη συμπεριφορά της Aryan και να ζητάει να πληρώσει, παρότι εκείνη την προσκάλεσε.

«Φυσικά, και δεν πλήρωσα, δεν με νοιάζει που έγινα η κακιά της βραδιάς», είπε και σημείωσε ότι «την επόμενη φορά που θα σας καλέσουν κάπου, βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας φορτώσουν τις υποχρεώσεις τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ