Ξεσπά ο πατέρας 21χρονου που δολοφόνησε διάσημη TikToker μαζί με τη μητέρα της: «Νόμισε ότι είναι υπεράνω του νόμου» (φωτό & βίντεο)

Ο 21χρονος είχε σχέση με τη μητέρα της TikToker και την εκβίαζε ότι θα τα αποκαλύψει όλα στον άντρα και τον γιό της, τότε αποφάσισαν να τον βγάλει από τη μέση σε συνεργασία με την κόρη της

Ο πατέρας του 21χρονου Saqib Hussain, που δολοφονήθηκε από την σύντροφο του και την κόρη της, μία influencer του TikTok, πιστεύει ότι ο γιος του παγιδεύτηκε.

Η κόρη της 46χρονης, η Mahek στρατολόγησε «οπαδούς» της για να επιτεθούν στον 21χρονο. Ο νεαρός πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα με τον φίλο του Hashim Ijazuddin κοντά στο Λέστερ το 2022.

Η 46χρονη Ansreen Bukhari, εκτίει ποινή φυλάκισης επειδή σχεδίαζε να σκοτώσει τον Saqib Hussain, αφού την εκβίαζε και απειλούσε ότι θα αποκαλύψει την τριετή σχέση τους στον γιο και τον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμα: Tiktoker συνένοχη στο φόνο του 21χρονου εραστή της 46χρονης μητέρας της και του φίλου του - Δείτε τα βίντεο που ανέβαζαν στα social media

Τι λέει ο πατέρας του 21χρονου θύματος

Ο πατέρας του 21χρονου, Sajad, υποστήριξε ότι η φήμη της 46χρονης από την επιτυχία του προφίλ της κόρης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκανε να πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει και είναι «υπεράνω του νόμου».

Influencer Bukhari (pictured) recruited 'followers' to 'jump' her married mother's 21-year-old lover Saqib Hussain after he blackmailed her and threatened to expose their affair

Η νεαρή influencer

Ο Saqib ήταν μόλις 18 ετών όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Bukhari, η οποία ήταν «μεγαλύτερη από τη μητέρα του», και ότι ο γιος του «την εμπιστευόταν πλήρως». Ο πατέρας του 21χρονου είπε στην εφημερίδα Sun: «Ήταν τόσο νέος. Μπορεί να μην ήταν παράνομο, αλλά ήταν παγίδα πιστεύω. Εκείνη έπρεπε να συμπεριφερθεί καλύτερα».

Ansreen Bukhari and daughter Mahek were jailed following the double murder of two young men

Μάνα και κόρη

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο 21χρονος μαζί με τον φίλο του δέχθηκαν να συναντηθούν σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ με την μητέρα και την κόρη. Οι γυναίκες του είχαν υποσχεθεί ότι θα του επέστρεφαν 3.000 λίρες, τις οποίες είχε ξοδέψει για την 46χρονη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ωστόσο οι δύο νεαροί έπεσαν σε ενέδρα. Τους κυνήγησαν δύο αυτοκίνητα με 8 άτομα, ανάμεσα τους η 46χρονη και η κόρη της. Και οι δύο πέθαναν σε τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Λέστερ μετά από καταδίωξη.

Η μητέρα και η κόρη αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες. Κρίθηκαν ένοχες για διπλή δολοφονία στην δίκη που διήρκησε 3 μήνες. Ο πατέρας του 21χρονου μετά την καταδίκη των δύο γυναικών είπε ότι η οικογένεια είχε διαλυθεί από τους δύο θανάτους.

Ο σύντροφος της 46χρονης, Saqib Hussain.

Το θύμα Saqib Hussain

Η οικογένεια του Hashim Ijazuddin ανέφερε ότι «εκείνος απλώς βοηθούσε τον φίλο του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του». Η οικογένεια του νεαρού ανέφερε μετά την καταδίκη: «Την ημέρα που μάθαμε ότι ο Χασίμ πέθανε, ο κόσμος μας κατέρρευσε. Ο θάνατός του άλλαξε τα πάντα. «Όλοι όσοι γνώριζαν τον Χασίμ τον αγαπούσαν. Ο θάνατός του δεν είναι μόνο μια τεράστια απώλεια για την οικογένειά μας αλλά και για ολόκληρη την κοινότητά μας».

Ο φίλος του 21χρονου, Hashim Ijazuddin που σκοτώθηκε μαζί του στο τροχαίο.

Ο φίλος του 21χρονου, Hashim Ijazuddin που σκοτώθηκε μαζί του στο τροχαίο

Ο δικαστής χαρακτήρισε την νεαρή κόρη ως άτομο που την ενδιέφερε μόνο ο εαυτός της και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 31 ετών και 8 μηνών χρόνια και οκτώ μήνες και την μητέρα της σε τουλάχιστον 26 χρόνια και εννέα μήνες. Ο δικαστής επεσήμανε τον αρνητικό αντίκτυπο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις δολοφονίες.

Απευθυνόμενος στην νεαρή influencer είπε: «Η αισχρή φήμη σου μέσω της καριέρας σου ως influencer σε έκανε να έχεις απόλυτη εμμονή με τον εαυτό σου με μια εντελώς αδικαιολόγητη αίσθηση ότι όλα σου ανήκουν και χωρίς προφανή επίγνωση του αντίκτυπου που έχεις στους άλλους, αγνοώντας τη» ζημιά που κάνεις».

Η 46χρονη Ansreen Bukhari

«Το γεγονός ότι η λύση στα προβλήματα της μητέρας σας ήταν να δεσμεύσετε μερικούς από τους άντρες οπαδούς σας να χτυπήσουν τον Saqib Hussain μιλάει πολύ για τις στρεβλές αξίες σου και ίσως επίσης για τον ψεύτικο κόσμο της επιρροής που υποστηρίξατε με τόσο ενθουσιασμό», κατέληξε ο δικαστής.





 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ