Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα» (βίντεο)

«Είχα προτάσεις να πάω στον “Άλλον άνθρωπο” να βοηθήσω…διαισθητικά, αρνήθηκα»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής του για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».

«Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα… έχω κι εγώ τους δικούς μου λόγους να βρίσκω τις δικλείδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επίσης, όλους τους ανθρώπους που έχουμε μία αναγνωρισιμότητα, όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε, γιατί πολλές φορές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Εγώ, λοιπόν, επειδή είχα προτάσεις να πάω στον “Άλλον άνθρωπο” να βοηθήσω, να μαγειρέψω… για κάποιο λόγο, διαισθητικά, αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Θα μου πεις, στην κιβωτό του Κόσμου δεν πήγες; Πήγα… Δεν έχει σημασία και δεν το μετανιώνω. Το θέμα είναι ότι εδώ, κάτι μέσα μου με έτρωγε και είχα και κάποιες ενδείξεις τις οποίες δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω».

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε χειμερινός κολυμβητής & εύχεται σε όλους - "Καλή θαλασσινή χρονιά!" (βίντεο)

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Εμένα όταν διατυμπανίζεται η φιλανθρωπία, μου έρχεται να κάνω και λίγο εμετό. Η φιλανθρωπία πρέπει να αποδεικνύεται ότι είναι τίμια και διαφανής. Όλοι έχουν βάλει λεφτά στον Άλλο Άνθρωπο, αισθάνονται μαλ…ς όλοι! Όλοι»!

Διαβάστε επίσης: Τηλεθέαση στα πρωινά: Ο Γιώργος Λιάγκας βασιλιάς της πρωινής ζώνης - Πρίγκιπες οι Αταίριαστοι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ