H Madonna φίλησε στο στόμα την ράπερ Tokischa – Με ποιά άλλη τρελόυτσικη σούπερ σταρ έχει κάνει το ίδιο; (φωτό & βίντεο)

Απολαύστε...υπεύθυνα

Η Madonna πάντα καταφέρνει να μας αφήνει άφωνους.

Αυτή τη φορά η βασίλισσα της pop  δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της να φιλιέται με τη ράπερ Tokischa κατά τη διάρκεια της συναυλίας της New York City Celebration Tour, στο Madison Square Garden.

instagram/madonna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Διαβάστε ακόμα: Η Madonna εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο στην κόρη της, Μέρσι - "Πάντα ταπεινή και καλή - Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ" (βίντεο)

Η Madonna και η Tokischa είναι φίλες εδώ και αρκετά χρόνια και το 2022 είχαν συνεργαστεί για ένα remix του «Hung Up» της Madonna, με τίτλο «Hung Up on Tokischa».

Το κομμάτι αυτό συγκλόνισε και έδωσε ξανά «ζωή» στο πολυαγαπημένο μας «Hung Up»

Βέβαια, για την ιστορία να πουμε ότι την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες δυναμικές και έντονες εμφανίσεις.

Το φιλί της με Britney Spears και Christina Aguilera

Η Madonna μοιράστηκε επίσης backstage selfies με την Tokischa.

instagram/madonna

Από την πλευρά της και η 27χρονη ράπερ ανέφερε στη δική της ανάρτηση: «Είναι τιμή μου να βγαίνω στη σκηνή μαζί της, να της μιλάω, να χορεύω μαζί της, αλλά κυρίως να τη φιλάω. Είναι μητέρα, τόσο ευγενική, ελεύθερη, εμβληματική. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την ενέργειά σου μαζί μου και με τον κόσμο».

 

 

Διαβάστε ακόμα: Vintage pics: Όταν η 30χρονη τότε Madonna πόζαρε για τον Versace - Απολαύστε την διαχρονική γοητεία της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ