Grammys 2024 - Taylor Swift η βασίλισσα της βραδιάς - Η συγκινητική παρουσία της Celine Dion που της έδωσε το βραβείο (φωτό-βίντεο)

Μοναδική στιγμή!

Συγκινητικές στιγμές ζήσαμε χθες, στα 66α βραβεία Grammy.

Η Taylor Swift σημείωσε ιστορικό ρεκόρ, καθώς απέσπασε τέσσερα βραβεία για άλμπουμ της χρονιάς.

Με το βραβείο αυτό για το άλμπουμ Midnights η Σουίφτ έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που κερδίζει Grammy καλύτερου άλμπουμ για τέταρτη φορά καθώς το ίδιο ρεκόρ μέχρι σήμερα έχουν οι Στίβι Γουόντερ, Φρανκ Σινάτρα και Πολ Σάιμον.

«Οκ, είναι το 13ο Grammy που είναι ο τυχερός μου αριθμός, δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ακαδημίας που ψήφισαν. Οπότε θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fans μου και να σας αποκαλύψω ένα μυστικό που κρατούσα κρυφό τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ότι το νέο μου άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου και θα έχει τίτλο The Tortured Poets Department. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ» είπε στην ομιλία της η Σουίφτ.

Φυσικά, για τη μοναδική αυτή βραδιά επέλεξε ένα άψογο Schiaparelli σύνολο με ολόλευκο στράπλες maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα βελούδινα γάντια και ασορτί peep toe γόβες.

 

 

H συγκινητική εμφάνιση της Celine Dion

Όλα τα βλέμματα τράβηξε η Καναδή τραγουδίστρια που έδωσε το "παρών" μαζί με τον 23χρονο γιο της.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: Η εμφάνιση-έκπληξη στα Grammys - Η συγκίνηση της πάνω στη σκηνή - "Σας αγαπώ όλους' (Φωτό-βίντεο)

Ανέβηκε στη σκηνή για να απονέμει το βραβείο στην 34χρονη Taylor.



instagram @justjared

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Celine.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η 55χρονη αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), μια ασθένεια που είναι ανίατη.

Το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff Person Syndrome-SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.



instagram @justjared

Ωστόσο, χθες την είδαμε με καταπληκτικό look!

Για την ιδιαίτερη περίσταση επέλεξε Valentino σύνολο με μακρύ καφέ παλτό και maxi φόρεμα με ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι.

Τα ασημένια glamorous αξεσουάρ που φόρεσε στο λαιμό και στα χέρια έφεραν την υπογραφή,"Tiffany jewelry".

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: Ντοκιμαντέρ για την σκληρή μάχη με την ασθένεια της, Stiff Person - Ένα χρόνο την ακολούθησαν & κατέγραψαν τον αγώνα της

Στο πλευρό της ήταν ο 23χρονος γιος της, Rene-Charles, που δεν την άφησε λεπτό μόνη.

 

H λιστα με τα κυριότερα βραβεία Grammy



Άλμπουμ της χρονιάς

Midnights, της Taylor Swift



Ηχογράφηση της χρονιάς

Flowers, της Miley Cyrus



Τραγούδι της χρονιάς

What Was I Made For?, σε ερμηνεία Billie Eilish (για το σάουντρακ της ταινίας Barbie), βραβεύθηκαν οι δημιουργοί του Billie Eilish και Finneas O'Connell.



Αποκάλυψη της χρονιάς

Victoria Monét



Καλύτερο άλμπουμ ραπ

Michael, του Killer Mike



Καλύτερο άλμπουμ ροκ

This is Why, των Paramore



Καλύτερο άλμπουμ ποπ

Midnights, της Taylor Swift



Καλύτερο άλμπουμ μουσικής του κόσμου

This Moment, των Shakti



Οι καλλιτέχνες που έλαβαν τα περισσότερα βραβεία:

 

  • * Phoebe Bridgers (4),
  • * boygenius (3),
  • * SZA (3),
  • * Victoria Monét (3),
  • * Killer Mike (3),
  • * Taylor Swift (2),
  • * Billie Eilish (2),
  • * Miley Cyrus (2),
  • * Jason Isbell (2), και
  • * Chris Stapleton (2)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ