Αραβανή – Λάζαρης: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι - Παντρεύονται και περιμένουν το πρώτο τους παιδί (βίντεο)

Γάμος και βάφτιση, όλα σε ένα!

Η Ευαγγελία Αραβανή βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου", η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης, έχουν σχεδιάσει να ανταλλάξουν όρκους γάμου το καλοκαίρι του 2025 στον Πόρο.

Επιπλέον, σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυο αυτές σημαντικές στιγμές, καθώς θα πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του μωρού τους την ίδια ημέρα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έχει τρία παιδιά με την πρώην του σύζυγο και η παρουσιάστρια, κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους και η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στο περιβάλλον τους, όταν η Ευαγγελία Αραβανή, έκλεισε τον 6ο μήνα της κύησης.

Διαβάστε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Ευτυχισμένη η πρώην παρουσιάστρια!

Πλέον διανύει τον 8ο μήνα, ενώ όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, θα γεννήσει αγόρι.

 

 

«Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια, όπου έχουν φτιάξει ένα όμορφο σπίτι εδώ και έναν χρόνο. Ο Σπύρος Λάζαρης έχει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Πόρο και η Ευαγγελία ενώ είχε αρκετές προτάσεις για τηλεόραση τις είχε απορρίψει. Δεν επιθυμούσαν να βγει η πληροφορία, ήθελαν να βγει όταν θα έρθει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί τους άνθρωποι» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Ευαγγελία Αραβανή περιμένει το πρώτο της παιδάκι! Ευτυχισμένη η παρουσιάστρια με τον αγαπημένο της, Σπύρο Λάζαρη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ