Βίντεο: Η στιγμή που η Miley Cyrus παραφράζοντας το διάσημο "I can buy myself flowers" λέει "I just bought my first Grammy"

Γεμάτη χαρά!

Άκρως σημαντική βραδιά ήταν η 66η τελετή των βραβείων Grammy και για την Miley Cyrus.

Η 31χρονη τραγουδίστρια κέρδισε το πρώτο της Grammy για την καλύτερη solo ερμηνεία στο τραγούδι Flowers, καθώς και το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη: Grammy Awards 2024 - Οι καλύτερες εμφανίσεις: Ποιες έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί - Τα μεταλλικά της Dua Lipa, το ολόλευκο της Taylor, με παγιέτες η Miley Cyrus (φωτό)

Μάλιστα, καθώς η Miley πήγε να παραλάβει το βραβείο παραποίησε λίγο τους στίχους του Flowers, προσθέτοντας τη φράση στο τέλος, «I just won my first Grammy», χορεύοντας με πάρα πολλή χαρά, καθώς απομακρυνόταν από τη σκηνή.

Αυτό το βραβείο είναι καταπληκτικό. Αλλά ελπίζω πραγματικά να μην αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη χθες. Δεν θα πάρουν όλοι στον κόσμο ένα Grammy, αλλά όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι θεαματικοί", είπε, πριν προσθέσει γελώντας: "Γι' αυτό σας παρακαλώ μην νομίζετε ότι αυτό είναι σημαντικό, αν και είναι πολύ σημαντικό, σωστά παιδιά;".

Η Cyrus συνέχισε ευχαριστώντας "όλους όσους στέκονται σε αυτή τη σκηνή αυτή τη στιγμή, τους Tom, Tyler, Michael και Greg. Την ομάδα μου, την Crush, την Columbia, τη μαμά μου, την αδερφή μου, την αγάπη μου, όσους επιμελούνται την εμφάνιση μου, γιατί κοιτάξτε πόσο καλά φαίνομαι".

Στη συνέχεια ρώτησε την ομάδα πίσω της: "Κάποιος άλλος; Η γυναίκα σου, η αρραβωνιαστικιά σου, όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι ξέχασα κανέναν. Αλλά μπορεί να ξέχασα το εσώρουχό μου. Αντίο!", είπε χαριτολογώντας καθώς ολοκλήρωνε την ομιλία της, στην οποία ο πατέρας της, Billy Ray Cyrus δεν είχε θέση και χώρο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ