Οι αγαπημένοι μας Ross & Rachel ξανά συναντιούνται στην οθόνη της τηλεόρασης – Πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση του Uber Eats Super Bowl LVIII (βίντεο)

Απολαύστε τους!

Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μία νέα χιουμοριστική διαφήμιση για το Uber Eats Super Bowl LVIII.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούσαν για 10 χρόνια στην πολυ αγαπημένη και comfort σειρά όλων, τα φιλαράκια.

Είναι οι γνωστοί Ross και Rachel.

Ο Μεγάλος Τελικός του Φούτμπολ στις ΗΠΑ, γνωστός και ως Super Bowl, είναι πραγματικά ένα μεγάλο γεγονός της αμερικανικής ποπ κουλτούρας.

Πέραν του αγώνα, η ημέρα του Super Bowl περιλαμβάνει εντυπωσιακά shows, διαφημίσεις με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα γεγονότα της χρονιάς για τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την ψυχαγωγία.

Οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του Super Bowl είναι επίσης γνωστές για τη δημιουργικότητα τους και συχνά γίνονται σημαντικά μέρος της συζήτησης. Είναι μια μοναδική στιγμή που συγκεντρώνει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων, πέραν από τους λάτρεις του αθλήματος.

Η διαφήμιση του Uber Eats Super Bowl LVIII

Η ηθοποιός βρίσκεται σε ένα πλατό όταν ο βοηθός της της φέρνει φαγητό από το Uber Eats.

Τότε ο Σουίμερ έρχεται κοντά της, για να της πει ένα γεια και εκείνη δεν τον θυμάται. Προσπαθεί να την αγκαλιάσει και εκείνη απομακρύνεται.

Διαβάστε επίσης: Τα «Φιλαράκια» είναι έτοιμα να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους - Ετοιμάζουν reunion στη μνήμη του Μάθιου Πέρι

«Έχουμε γνωριστεί;» τον ρωτάει. «Ακόμα δεν με θυμάσαι, έτσι δεν είναι;» απαντά ο Σουίμερ.



«Μισώ αυτή την πόλη» αστειεύεται, ενώ η Άνιστον απομακρύνεται και λέει: «Λες και θα μπορούσα να ξεχάσω 10 χρόνια από τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης: Critics Choice Awards κόκκινο χαλί: Η 54χρονη Τζένιφερ Άνιστον σέξυ! Το Dolce&Gabbana την κολάκευε απίστευτα - Η απάντηση της στα ελληνικά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ