Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ για τον βασιλιά Κάρολο: «Ευχαριστούμε για τα ευγενικά μηνύματα» - Παραβρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με τον Τομ Κρουζ (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ευχαρίστησε δημόσια για τα μηνύματα υποστήριξης στον βασιλιά Κάρολο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, άρχισε τις δημόσιες εμφανίσεις αναπληρώνοντας τον βασιλιά πατέρα του που έχει αρχίσει θεραπεία κατά του καρκίνου.

Το πρόγραμμα του διαδόχου είναι ιδιαίτερα βαρύ, ξεκίνησε χθες με απονομές βασιλικών διακρίσεων και το βράδυ εμφανίστηκε μόνο του φυσικά στην εκδήλωση των υπηρεσιών ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Μόνος, γιατί η σύζυγός του, Κέιτ αναρρώνει και θα αναρρώνει για ακόμα δύο μήνες μετά από βαρύ χειρουγρείου στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η αιτία της επέμβασης.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Με καρκίνο είχε διαγνωστεί ο παππούς του, Γεώργιος ΣΤ' – Τι προβλέπει η πράξη “Regency Act 1937”- Τα 4 σενάρια διαδοχής (φωτό & βίντεο)

Κατά την άφιξή του σε γκαλά για το London Air Ambulance Service στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε: «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε».

 

 

Πάντως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ευδιάθετος στην εκδήλωση και μάλιστα φωτογραφίθηκε και με τον Τομ Κρουζ.

Ο σταρ βρέθηκε μαζί με τον πρίγκιπα στην εκδήλωση.

 

 

Δείτε ακόμα: Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος: Εμφανής η ανησυχία στο πρόσωπο του μονάρχη στην πρώτη του πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Δείτε βίντεο και φωτό

Χθες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρέστη σε εκδηλώσεις αναπληρώνοντας τον πατέρα του που, με εντολή των γιατρών, αποσύρθηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις, αν και θα συνεχίσει να εργάζεται από την κατοικία του.

 

 

Θυμίζουμε ότι ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο και κάνει θεραπείες, ζήτησε να δει και τον μικρότερό του γιο, τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο συναντήθηκε για 45 λεπτά και μετά επέστρεψε στην Καλιφόρνια όπου ζει με τα παιδιά του και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι: «Ώρα μηδέν» για τα δύο αδέρφια – Η συνάντηση με τον άρρωστο πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ