Δείτε το βίντεο: Υπερπολυτελές bombardier συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα - Από την πτώση του ιδιωτικού τζετ σκοτώθηκαν 2 άτομα

Σοκαριστικό!

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή όταν ένα αεροσκάφος συνετρίβη σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το αεροσκάφος, μετά τη σύγκρουσή του με ένα διερχόμενο όχημα, πήρε φωτιά και εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

 

 

Η FAA (αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας) ανακοίνωσε ότι ένα αεροσκάφος Bombardier Challenger 600, με πέντε επιβαίνοντες, ενεπλάκη σε ατύχημα και συνετρίβη περίπου στις 15:15 τοπική ώρα στον αυτοκινητόδρομο I-75.

Δύο λεπτά πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νέιπλς, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και είπε ότι είχε αντιμετωπίσει απώλεια και των δύο κινητήρων και πρόκειται να πραγματοποιήσει "αναγκαστική προσγείωση," καθώς δεν ήταν δυνατό να φτάσει στον προορισμό του.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Ρόμπιν Κινγκ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος επέζησαν.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Η Jenny Blalock, διάσημη youTuber σκοτώθηκε όταν έπεσε το αεροπλάνο που πιλοτάριζε: Μαζί της στην πτήση, ο 78χρονος πατέρας της – Λάτρευε να πετάει (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ