Ο συμπαρουσιαστής του «I love ΣουΚου», Δημήτρης Μακαλιάς στο νοσοκομείο – Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα (φωτό & βίντεο)

Χαμός στα τηλεοπτικά πάνελ!

Δεν ήταν δυνατόν για τον Δημήτρη Μακαλιά να παραβρεθεί ούτε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, το βράδυ της Παρασκευής, ούτε και στην εκπομπή «Πρωινό Σου Κου». Ο λόγος που ανέφερε για την απουσία του ήταν η παραμονή του στο νοσοκομείο, όπως ανάρτησε σε story του στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο, φαίνεται το χέρι του με τον ορό, δεν παρείχε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Δείτε την ανάρτησή του

makalias322

Διαβάστε ακόμα: Λάμπρος Φισφής: «Μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ζευγάρι με το Δημήτρη» - Η Αντιγόνη Ψυχράμη για χρόνια το πίστευε αυτό

Στο Instagram story του, ο ίδιος δεν δίστασε να πετάξει το «καρφί» του στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» που έκριναν το «Πρωινό Σου Κου» συζητώντας ότι η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της κάνουν «σκληρό γκόσιπ», όπως έκαναν οι συνάδελφοί του στην έναρξη της εκπομπής.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Μακαλιάς: Γιατί δακρύζει όταν βλέπει την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη; - «Την θεωρώ ήρωα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ